.
.
.
.
.

Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018

Στο εδώλιο 71χρονος Καρδιτσιώτης που κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας σε κωφάλαλη

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (Κακουργιοδικείο) Βόλου αναμένεται να καθίσει τη Δευτέρα ένας 71χρονος συνταξιούχος από την Καρδίτσα, που κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος 24χρονης, σήμερα, κωφάλαλης τον Ιούλιο του 2016 στην Καρδίτσα.

Στήριξη 46 παιδιών ΑμεΑ ή με εκπαιδευτικές ανάγκες από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για το σχολ. έτος 2018-2019

Εκδόθηκε η Πρόσκληση του ΕΣΠΑ / ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 για τη Δράση: «Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για το σχολικό έτος 2018-2019», προϋπολογισμού 630.000,00€.

Γιώργος Χάρμπας: Ιστορική αναδρομή στο Μουντιάλ (στατιστικά + φώτο)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου (ΜΟΥΝΤΙΑΛ) 2018 θα είναι το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, ένα διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια και στο οποίο διαγωνίζονται οι εθνικές ομάδες ανδρών των μελών της FIFA.

Επίσκεψη μαθητών δημοτικών σχολείων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου

Την Πέμπτη 17/5/2018 η Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου υποδέχτηκε τους μαθητές της Α΄ και Β΄τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου και τη Δευτέρα 4/6/2018 τους μαθητές της Α΄τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου.

Κ. Αγοραστός προς Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο: «Μας εμπνέετε και μας δίνετε μεγάλη δύναμη»

Την αμέριστη συμπαράσταση και την ενεργό και διαρκή στήριξη των Περιφερειών στο εξαιρετικά σημαντικό και πολυσχιδές, όπως το χαρακτήρισε, έργο που επιτελεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο μετέφερε στην Α.Θ. Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουνίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (9/6) η κηδεία του ηθοποιού Νικόλαου Χύτα

Σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Καρδιτσιώτη ηθοποιού Νικόλαου Χύτα, που πέθανε χθες σε ηλικία 64 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις της Νεράιδας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Από 1 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2018 θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις της Νεράιδας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα σήμερα καλώντας όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως 19 Ιουνίου.

Δόθηκε παράταση για τις προσφορές τοποθέτησης αιολικών πάρκων στις κορυφές βουνών των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας

Παράταση έλαβε ο διαγωνισμός της εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. σχετικά με την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στις κορυφές των βουνών "Αέρας" του Δήμου Μουζακίου και "Αφεντικό" του Δήμου Αργιθέας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ