.
.
.
.

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

Θα ψάξουν για θησαυρό στον Τύρναβο

Τις διαδικασίες για αναζήτηση θησαυρού στην περιοχή της Τ.Κ. Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου εκκίνησαν δύο πολίτες (συγγενείς) σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net.

«Ο φοιτητής της ιατρικής Θ. Γιαννακόπουλος από την Καλαμπάκα εισηγητής στο παγκόσμιο συνέδριο των Θεσσαλών»

Το 10ο Παγκόσμιο συνέδριο και αντάμωμα στην Καρδίτσα στις 12 Αυγούστου 2018 ολοκληρώθηκε και ιδιαίτερα θετικά σχόλια, απέσπασαν όλες οι εισηγήσεις οι οποίες έγιναν, από νέους επιστήμονες με καταγωγή από την Θεσσαλία και εξήχθησαν χρήσιμα και πολύτιμα ουσιαστικά συμπεράσματα για τους «Κρυφούς θησαυρούς της Θεσσαλίας, από την πατρίδα στο κόσμο», αλλά και για την «Ανάπτυξη της Θεσσαλίας μέσα απ΄τον σημαντικό ρόλο των Αποδήμων Θεσσαλών».

Δημ. Παπακώστας: "Θετικος ο πρώτος Απολογισμός καλοκαιριού 2018 στον Αχελώο!"

Με το σημερινό μεγάλο Αντάμωμα όλων των Βραγκιανιτων και δημοτών Αχελώου Αργιθέας,στον οικότοπο της Παναγίας Επισκοπής, κλείνουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πανελληνίου συλλόγου Βραγκιανιτων,που από το 1977 έχει επιτελέσει πλούσιο έργο και ποικίλες δραστηριότητες.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας στο Δήμαρχο Αργιθέας

Με τον Δήμαρχο Αργιθέας, Λάμπρο Τσιβόλα, συναντήθηκε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1965, εξασφαλίζοντας συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης σε ανθρώπους με σοβαρές αναπηρίες.

Έξυπνα και συντηρητικά οι «Τζερς»

Θα στρέψουμε το βλέμμα μας στην αναμέτρηση της Μάριμπορ με τη Ρέιντζερς, με τη φιλοξενούμενη να έχει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ μετά από το 3-1 της πρώτης αναμέτρησης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ