.
.
.
.

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την ασφάλεια της κρεμαστής γέφυρας στην κοιλάδα των Τεμπών

Επερώτηση προς τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, σχετικά με την ασφάλεια της κρεμαστής γέφυρας στην κοιλάδα των Τεμπών κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας.

Αιτήσεις για έως 20 θέσεις εργατών για 5 ημερομίσθια τον Αύγουστο στο Δήμο Μουζακίου

Αιτήσεις για πρόσληψη έως 20 εργατων για πέντε ημερομίσθια μέσα στο μήνα Αύγουστο, δέχεται από σήμερα 17 και έως την Τετάρτη 22 Αυγούστου ο Δήμος Μουζακίου.

Eυερέθιστο έντερο με φουσκώματα, πόνο, κράμπες στην κοιλιά, διάρροια ή δυσκοιλιότητα. Ποια δίαιτα βοηθά;

Το ευερέθιστο έντερο (Irritable Bowel) είναι μια κοινή διαταραχή του εντέρου που προκαλεί κωλικοειδές κοιλιακό άλγος, «φούσκωμα στη κοιλιά», πολλά αέρια και αλλαγές στις κενώσεις.

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε ότι οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Πέμπτη 23 Αυγούστου και ώρα 19.00 σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις για αντιπλημμυρικά έργα σε χειμάρρους του Ασπροποτάμου

Αντιπλημμυρικά έργα σε χείμαρρους της ευρύτερης περιοχής του Ασπροποτάμου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς υπογράφτηκε η έγκριση των πιστώσεων του έργου «Αντιπλημμυρική θωράκιση χειμάρρων για την προστασία των υποδομών της περιοχής του Ασπροποτάμου» προϋπολογισμού 800.000 (με ΦΠΑ).

Ξεκινούν τη Δευτέρα (20/8) οι αιτήσεις εγγραφών σε βρεφονηπιακό και ΧΔΑΠ του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας

Ο «Χώρος Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» λειτουργεί τις απογευματινές ώρες από το 1993 και προσφέρει τις υπηρεσίες του στις μητέρες και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για τη φροντίδα, τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση των μικρών παιδιών τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ