.
.
.
.
.

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

Πεζοπορία στα μονοπάτια του Καραϊσκάκη!!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου ΄΄Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου οργάνωσε και διενήργησε πεζοπορία στο ΄΄ Αισθητικό Δάσος Καραϊσκάκη,, του χωριού μας το οποίο είναι ένα από τα 19 δάση της Ελλάδας με αυτό τον χαρακτηρισμό με νόμο ,με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων πεζοπόρων .

Πετυχημένη και φέτος η εκδήλωση του συλλόγου "Οι Άγιοι Ανάργυροι" Λαγκαδίου Ανθηρού

Ανεπανάληπτη επιτυχία σημείωσε και φέτος η δημοτική βραδιά που οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

Οι πολίτες ψήφισαν για την αλλαγή ώρας

Τις 4,6 εκατομμύρια απαντήσεις από τα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφτασε η δημόσια διαβούλευση της Κομισιόν που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης αναφορικά με τη διατήρηση ή όχι της θερινής ώρας.

Πάνω από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας

Πάνω από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας μέσα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό 52χρονη, η οποία συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

«Ζαχαρώνουμε» το 3.60

Το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Άρσεναλ, αλλά και η αναμέτρηση Λάτσιο – Νάπολι ξεχωρίζουν από το αποψινό -πλούσιο- στοιχηματικό κουπόνι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ