.
.
.
.
.

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Ψήφισμα της Ε.Ε. της ΕΠΣ Καρδίτσας για τον θάνατο του εκδότη Φώτη Αλεξίου

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Καρδίτσας σε έκτακτη συνεδρίασή της μετά την είδηση του θανάτου του Φώτη Αλεξίου εκδότη του Δημοσιογραφικού Ομίλου «Νέος Αγών» Καρδίτσας, εκτιμώντας την προσωπικότητα του, το εξαίρετο ήθος του και την σημαντικότατη προσφορά του στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας αποφάσισε:

ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας: Προσωρινή τοποθέτηση εκπ/κών κλάδων ΠΕ06 & ΠΕ11 - Πρόσκληση για επαπομείναντα λειτουργικά κενά

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία σχετικά με την προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ11-Φ. Αγωγής και ΠΕ06-Αγγλικής για το διδακτικό έτος 2018-2019 με την 24η/24-08-2018 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας.

Έχασε τη ζωή του 24χρονος ψαροντουφεκάς στην Κέρκυρα

Το αγαπημένο του χόμπι στοίχισε τη ζωή σε 24χρονο ψαροντουφεκά, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής (24/8), στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Στεφάνου, βορειοανατολικά της Κέρκυρας.

Ανακοίνωση της Ε.Δ. της ΕΠΣ Καρδίτσας για αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες των διαιτητών

Καλούνται όλοι οι διαιτητές της δύναμής μας να προσέλθουν στις ετήσιες αγωνιστικές δοκιμασίες που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28/8/2018 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας ( Δ.Ο.Π.Α.Κ ).

Δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας για τον θάνατο του εκδότη του «Νέου Αγώνα» Φώτη Αλεξίου

Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα θερμά μου συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εκδότη και δημιουργού του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ» Καρδίτσας, της «Θεσσαλίας Τηλεόρασης» και του «Ράδιο Θεσσαλία», Φώτη Αλεξίου.

Δημ. Παπακώστας: "Η Ενωμένη Αποκεντρωμένη Αργιθέα των 20 Κοινοτήτων είναι η μόνη λογική.... Ουτοπία και Εναλλακτική!!!"

Μπήκαμε σε εκλογικό κύκλο [270 ημέρες έως Κοινοτικές/Δημοτικές/Περιφερειακές/Ευρωεκλογές και ενδεχομένως και για Βουλευτικές-150ωφελιμος χρόνος] και ζούμε στην εποχή του Κλεισθενη και της "μετα-Ιθακης" οικονομικής συγκυρίας...

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ