.
.
.
.
.

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

215 Προσλήψεις συμβασιούχων στον ΕΟΠΥΥ

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 215 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων.

Έως τις 30 Αυγούστου οι δηλώσεις περιοχών για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να δηλώσουν περιοχές προτίμησης για πρόσληψή τους ως αναπληρωτών, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου ή/και ως ωρομισθίων,

Δήλωση παραίτησης του Αντιδημάρχου Σοφάδων Βασίλη Αλεξόπουλου

Μετά την πάροδο τριών (3) μηνών από την ανάληψη των νέων μου αρμοδιοτήτων Υποδομών-Πολιτισμού και μετά από σοβαρή προσωπική προσπάθεια, δεν καθίσταται δυνατό να υλοποιηθούν τα προγράμματα των εκτελεστέων έργων 2018 και των συγχρηματοδοτούμενων έργων (ΕΣΠΑ, ΠΕΠ, ΠΑΑ, ΥΠΕΣ), γιατί κατά την προηγούμενη περίοδο δεν συντάχτηκαν και δεν ωρίμασαν μελέτες, που αφορούσαν τόσο το τεχνικό πρόγραμμα όσο και τα συγχρηματοδοτούμενα αναφερθέντα προγράμματα.

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για Δευτέρα και Τρίτη - Βροχές και ισχυροί άνεμοι κατά τόπους

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης 2/3 εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Ε.Μ.Υ. με το οποίο προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού το επόμενο διήμερο με κατά τόπους βροχές - καταιγίδες που πιθανά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

«Πληρώνουν» τα γκολ στην Ολλανδία

Γεμάτο και απόψε το στοιχηματικό πρόγραμμα, εμείς στεκόμαστε σε δύο επιλογές, οι οποίες αν επιβεβαιωθούν θα τετραπλασιάσουν (σχεδόν) το αρχικό μας ποντάρισμα.

Fashion City Outlet: Θέσεις εργασίας στο νέο προορισμό μόδας και ψυχαγωγίας στη Λάρισα

Λάρισα, 23 Αυγούστου 2018 – Το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία, ανοίγει τις πύλες του το φθινόπωρο και, σε συνεργασία με το site kariera.gr και με τα περίπου 75 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας που θα στεγάζει, αναζητά συνεργάτες για τη στελέχωση 600 περίπου θέσεων εργασίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ