.
.
.
.
.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Πτώση των βάσεων Σχολών που εδρεύουν στην Καρδίτσα

Πτωτικές τάσεις ακολούθησαν κατά κύριο λόγο οι Βάσεις των Σχολών που εδρεύουν στην Καρδίτσα για το 2018 όπως φαίνεται εύκολα και στο συγκριτικό που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας μετά την ανακοίνωση των Βάσεων.

Η «ακτινογραφία» των Βάσεων σχολών 2018: Οι σχολές με ζήτηση και οι σχολές στα… αζήτητα!

Με μεικτές τάσεις καθορίστηκαν οι φετινές βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας.

Εκρίθηκαν οι πιστώσεις για δύο έργα στην Π.Ε. Τρικάλων

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 270.000,00 ευρώ προχωρούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, καθώς υπογράφτηκε η διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ευχές του Δημάρχου Παλαμά προς τους επιτυχόντες

Σας εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου για την είσοδό σας στα Πανεπιστήμια της χώρας! Η επιτυχία σας αυτή, δικαιώνει τις θυσίες, τους κόπους και τις αγωνίες, τόσο τις δικές σας όσο και των οικείων σας.

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας για τους επιτυχόντες σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που πέτυχαν τους στόχους τους και πλέον ονειρεύονται τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στο "Φιλόδημος ΙΙ" για την προμήθεια μηχανημάτων έργου

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η ένταξη του Δήμου Καρδίτσας στο πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ" για την προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή και συνοδευτικού εξοπλισμού.

Ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Θέλω να συγχαρώ, τις νέες και τους νέους Καρδιτσιώτες που πέτυχαν της εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στο νέο και πολύ όμορφο «ταξίδι» που ξεκινούν για να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντες τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ