.
.
.
.
.

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Υπ. Παιδείας: "Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου οι κατ' εξαίρεση εγγραφές για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ"

Από την 3η Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 έως την 9η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ΄ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής - δηλώσεις προτίμησης για ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών και τους ίδιους τους/τις μαθητές/τριες, εάν είναι ενήλικοι/ες.

Ολιγόωρη παράταση για τις δηλώσεις περιοχών για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανακοινώθηκε ότι η προθεσμία δήλωσης περιοχών προτίμησης που ορίζεται με την υπ’ αριθμ. 138837/Ε1/24-08-2018 εγκύκλιο (ΑΔΑ: Ρ34Κ4653ΠΣ-ΠΑΚ)

Με νέα δυναμική το Μεταπτυχιακό του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας

«Είστε από τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε θετικές εμπειρίες στη ζωή σας, να αποκτάτε σύγχρονες γνώσεις που βρίσκουν εφαρμογή στην πράξη, να συνεργάζεστε με ακαδημαϊκούς υψηλού επιπέδου που να είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, να έχετε κίνητρα αριστείας, να βρίσκεστε σε ένα φιλικό, σύγχρονο και πεντακάθαρο περιβάλλον εγκαταστάσεων και εξοπλισμού στο κέντρο της Ελλάδας;

Καρδίτσα: Συνελήφθη 62χρονος για τον τραυματισμό του 43χρονου στην κοιλιακή χώρα

Την άκρη του νήματος στο πρωινό περίεργο περιστατικό με τον τραυματισμένο από σκάγια 43χρονο στην περιοχή της Δαφνοσπηλιάς φαίνεται ότι βρήκε η Αστυνομία που προχώρησε σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net στη σύλληψη ενός 62χρονου.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Ν. Φθιώτιδος “Ο Καραϊσκάκης” για τους επιτυχόντες των πανελληνίων

O Σύλλογος Καρδιτσιωτών Ν. Φθιώτιδος “Ο Καραϊσκάκης” θέλει από καρδιάς να συγχαρεί όλα τα παιδιά που πραγματοποίησαν τα όνειρά τους με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Έβγαλε αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με Εσθονία και Ουγγαρία ο Σκίμπε

Σε 23 ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο Μίκαελ Σκίμπε επ' ευκαιρία της έναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Εθνικής Ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, η πρώτη φάση του οποίου αρχίζει σε λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ