.
.
.
.
.

Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018

Έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού για την Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

Την έγκριση λειτουργίας τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού και μαθημάτων επιλογής στο Γενικό Λύκειο για το σχολικό έτος 2018-2019, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων υπέγραψε με απόφασή του ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Τριήμερη περιοδεία Γαβρόγλου σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα - Αναλυτικό πρόγραμμα επισκέψεων

Τριήμερη επίσκεψη, από την Τετάρτη 8 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλία και στη Λαμία ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από το σύμβουλό του καθηγητή Παντελή Κυπριανό.

Στην Καρδίτσα για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας την Τετάρτη (8/8) ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Τελικώς το ραντεβού των φορέων του νομού Καρδίτσας με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου θα γίνει και μάλιστα θα λάβει χώρα στην Καρδίτσα!

2.569 αιτήσεις πυρόπληκτων το πρώτο 6ήμερο

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, συνεχίστηκε και χθες (Κυριακή 5 Αυγούστου), η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Κλήρωσε για τα play offs του Europa League

Με το νικητή του Μπασάκσεχιρ - Μπέρνλι θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός στα play offs του Europa League εφόσον προκριθεί με την Λουκέρνη όπως ανέδειξε η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 6/8).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ