.
.
.
.
.

Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018

Προσωρινές τοποθετήσεις και συμπλήρωση ωραρίου με την Πράξη 25 του ΠΥΣΠΕ

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας σύμφωνα με την 25η/30-08-2018 Πράξη του ολοκλήρωσε τη διαδικασία σχετικά με την προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ 60-Νηπιαγωγών και ΠΕ06-Αγγλικής στις Σχολικές Μονάδες της Π.Ε. Καρδίτσας για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Ήρθε, είδε και απήλθε το κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών στην σεισμόπληκτη περιοχή

Ελέγχους στην περιοχή που επλήγη από τη χθεσινή ισχυρή σεισμική δόνηση των 4,9 Ρίχτερ πραγματοποίησε σήμερα μικρό κλιμάκιο της Επιτροπής Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών.

Την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας ζητά ο Κ. Αγοραστός - Τι απαντά ο ίδιος

Σοβαρό πολιτικό ζήτημα με τον αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλο ανέκυψε χθες (Παρασκευή 31/8) καθώς με δήλωσή του στην «Ελευθερία» αργά το βράδυ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός ζήτησε την παραίτησή του.

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Καρδίτσας για την αντισεισμική θωράκιση των κτιρίων

Συνάδερφοι

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη σεισμική δραστηριότητα και στο νομό μας με τελευταίο το σεισμό, που έγινε στα ορεινά και είχε σαν αποτέλεσμα υλικές καταστροφές σε κατοικίες και στο ορεινό οδικό δίκτυο.

Οικολογική Θεσσαλία: "Καταδίκη συμπεριφοράς του Αντιπεριφερειάρχη Δημ. Παπαδημόπουλου"

Η Οικολογική Θεσσαλία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ρατσιστική συμπεριφορά που επέδειξε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, κατά τη χθεσινή του διένεξη με εργαζόμενους στην ανακατασκευή οδοστρώματος στην Λάρισα.

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου

Τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννη Θεοδωρακόπουλο υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε εξέλιξη οι εργασίες στο Πνευματικό Κέντρο Μαυρομματίου "Γ. Καραϊσκάκης"

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στο ιδιόκτητο πνευματικό κέντρο του Συλλόγου μας με τις ευγενικές χορηγίες της κ. Ελίνας Δ. Πάνου και του κ. Νίκου Θ. Πάνου τους οποίους δημόσια ευχαριστούμε για την τεράστια βοήθειά τους.

Με τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες των Φαρσάλων και του Ν. Καρδίτσας συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, συναντήθηκε με τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας της Αρχιερατικής Περιφερείας Φαρσάλων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ