.
.
.
.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, μετά την συνάντησή του με τον πρύτανη του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, κ. Μαμούρη, δήλωσε ότι συζήτησαν εκτενώς για τον προγραμματισμό έργων χρηματοδοτούμενων από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας που αφορούν τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό, τις υποδομές και τα ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κάλυψη των "λευκων περιοχών" με τηλεοπτικό σήμα

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» από τη Βουλή, με το οποίο 411.000 πολίτες της χώρας αποκτούν πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε το πρωί της Τρίτης και στα σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Με το χαμόγελο της αισιοδοξίας που συνοδεύει πάντα μία καινούρια αρχή, τελέσθηκε το πρωί ο Αγιασμός στα σχολεία της περιοχής, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μάθε για την λιποαναρρόφηση: Ο πλαστικός χειρουργός εξηγεί

Η κακή διατροφή και ο καθιστικός τρόπος ζωής είναι οι βασικότεροι παράγοντες για την συσσώρευση τοπικού λίπους στο σώμα, κυρίως στα σημεία των γλουτών (για τις γυναίκες) και της κοιλιάς (για τους άνδρες). 

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα ευρεία σύσκεψη για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Κατόπιν πρόσκλησης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαου Ντίτορα προς τις εμπλεκόμενες περιφερειακές αρχές Θεσσαλίας,πραγματοποιήθηκε, σήμερα (11-9-2018),στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Λάρισα, σύσκεψη με θέμα τον ιό του Δυτικού Νείλου και με στόχο την πρόληψη της μετάδοσης νοσημάτων μέσω κουνουπιών.

Σε νέες εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η περιφέρεια

Στη βελτίωση και αποκατάσταση σημείων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά τη σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εορτασμού των οκτώ τοπικών Αγίων μας

«Καθ’ ἑκάστην Κυριακὴν μετὰ τὴν Ὕψωσιν τοῦ Τιμίου καὶ Ζωοποιοῦ Σταυροῦ» ἡ τοπική μας Ἐκκλησία ἑορτάζει πανηγυρικῶς τὴν πανίερο μνήμη τῶν ὀκτὼ πολιούχων ἁγίων της καὶ μᾶς καλεῖ νὰ τοὺς τιμήσωμεν εὐσεβοφρόνως· διότι αὐτοὶ εἶναι οἱ φύλακες καὶ προστάτες τοῦ τόπου μας, βοηθοὶ καὶ συμπαραστάτες σὲ κάθε περίσταση καὶ θλίψη τοῦ βίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ