.
.
.
.
.

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Εγκαινιάστηκε η έκθεση Καρδιτσιωτών καλλιτεχνών με θέμα το ποδήλατο (+Φώτο +Βίντεο)

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/9), στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας η έκθεση ζωγραφικής με θέμα: «Καρδίτσα και ποδήλατο. Η προσέγγιση μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη».

Πράσινο Κίνημα: Ανακοίνωσε υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και υποψήφιους Δημάρχους Μουζακίου & Τρικκαίων

Τους πρώτους τέσσερις υποψηφίους Περιφερειάρχες και 17 υποψηφίους Δημάρχους ανακοίνωσε το Πράσινο Κίνημα, στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Γενικό Συμβούλιο του Σ.Θ.Ε.Β. με την παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου, η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου, με προσκεκλημένο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους.

Κομισιόν: Κάθε χώρα πρέπει να αποφασίσει για την διατήρηση ή όχι της θερινής ώρας

Κάθε κράτος μέλος της ΕΕ θα πρέπει να επιλέξει μέχρι το τέλος Απριλίου 2019 αν θα διατηρήσει τη θερινή ή τη χειμερινή ώρα, εφόσον επικυρωθεί το σχέδιο να μπει τέλος στις εποχικές αλλαγές ώρας το 2019, διευκρίνισε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δυστύχημα στη Βούλα: Σκοτώθηκε στο μπαλκόνι σπιτιού 42χρονη γυναίκα

Στο σπίτι φιλικού της ζευγαριού, που είχε επισκεφθεί βρήκε τραγικό θάνατο 42χρονη γυναίκα από την Ουκρανία. Τη γυναίκα εντόπισαν λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα αναίσθητη, οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος, στην οδό Ρήγα Φεραίου, στη Βούλα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ