..
.

Εκθέσεις

Ολοκληρώνεται η έκθεση: Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

 

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 1 Ιουνίου η έκθεση Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.).

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Ανοιχτή ξενάγηση την Παρασκευή 17 Μαΐου για την έκθεση Νικόλαος Γύζης:Τα σχέδια

Η 18η Μαΐου ορίστηκε το 1977 ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), με στόχο να αναδειχθεί ο ρόλος των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης έχει τον γενικό τίτλο “Μουσεία ως κόμβοι πολιτισμού: το μέλλον της παράδοσης” και αποσκοπεί στην ανάδειξη των μουσείων ως τόπων επικοινωνίας, αλληλεπιδράσεων, συνεργασιών και ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση: "Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια"

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) παρουσιάζει την έκθεση: Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια.

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Ολοκληρώνεται το Σάββατο (30/3) η έκθεση "Νέοι Χαράκτες 2018-2019"

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 ολοκληρώνεται η έκθεση Νέοι Χαράκτες 2018-2019 που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας σε συνεργασία με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος.

Ολοκληρώνεται την Κυριακή (17/3) η έκθεση ζωγραφικής "άυλα χρώματα" της Βίκυς Τριανταφύλλου

Τα "άυλα χρώματα" της Βίκυς Τριανταφύλλου κοσμούν από την περασμένη Παρασκευή και έως και την Κυριακή 17/3 το χώρο του φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σοφάδων σε μια εξαιρετική έκθεση η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του φιλότεχνου κοινού, όχι μόνο των Σοφάδων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Νέοι Χαράκτες 2018-2019» (+Φώτο +Βίντεο)

Την έκθεση νέοι χαράκτες 2018-2019, που οργανώνεται από την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος φιλοξενεί από το βράδυ της Παρασκευής (1/3) η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση: Νέοι Χαράκτες 2018-2019

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας θα μεταφερθεί η έκθεση «Νέοι Χαράκτες» που οργανώνεται σε συνεργασία με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος.

Παρατείνεται η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Παρατείνεται ως την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας. Πρόκειται για την ετήσια έκθεση του Ομίλου, στην οποία παίρνουν μέρος τα περισσότερα ενεργά μέλη του.

"30 χρόνια τέχνης": Η Δημοτική Πινακοθήκη φιλοξενεί την ετήσια ομαδική έκθεση των μελών του Εικαστικού Ομίλου

Την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) τα εγκαίνια της έκθεσης του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας.

Δημοτική Πινακοθήκη: Ολοκληρώνεται η έκθεση ζωγραφικής του Σταμάτη Μεταξά

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 η έκθεση ζωγραφικής του Ομότιμου Καθηγητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Σταμάτη - Παναγιώτη Μεταξά που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ