.
.

Εκθέσεις

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση: "Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια"

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) παρουσιάζει την έκθεση: Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια.

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Ολοκληρώνεται το Σάββατο (30/3) η έκθεση "Νέοι Χαράκτες 2018-2019"

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 ολοκληρώνεται η έκθεση Νέοι Χαράκτες 2018-2019 που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας σε συνεργασία με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος.

Ολοκληρώνεται την Κυριακή (17/3) η έκθεση ζωγραφικής "άυλα χρώματα" της Βίκυς Τριανταφύλλου

Τα "άυλα χρώματα" της Βίκυς Τριανταφύλλου κοσμούν από την περασμένη Παρασκευή και έως και την Κυριακή 17/3 το χώρο του φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σοφάδων σε μια εξαιρετική έκθεση η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του φιλότεχνου κοινού, όχι μόνο των Σοφάδων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Νέοι Χαράκτες 2018-2019» (+Φώτο +Βίντεο)

Την έκθεση νέοι χαράκτες 2018-2019, που οργανώνεται από την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος φιλοξενεί από το βράδυ της Παρασκευής (1/3) η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση: Νέοι Χαράκτες 2018-2019

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας θα μεταφερθεί η έκθεση «Νέοι Χαράκτες» που οργανώνεται σε συνεργασία με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος.

Παρατείνεται η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Παρατείνεται ως την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας. Πρόκειται για την ετήσια έκθεση του Ομίλου, στην οποία παίρνουν μέρος τα περισσότερα ενεργά μέλη του.

"30 χρόνια τέχνης": Η Δημοτική Πινακοθήκη φιλοξενεί την ετήσια ομαδική έκθεση των μελών του Εικαστικού Ομίλου

Την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) τα εγκαίνια της έκθεσης του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας.

Δημοτική Πινακοθήκη: Ολοκληρώνεται η έκθεση ζωγραφικής του Σταμάτη Μεταξά

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 η έκθεση ζωγραφικής του Ομότιμου Καθηγητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Σταμάτη - Παναγιώτη Μεταξά που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας.

Τα «Μνήμης Ψήγματα» φιλοξενεί επισήμως η αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Στην αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας φιλοξενείται από το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, η έκθεση Αρχαιολογικής φωτογραφίας του Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη.

«Μνήμης Ψήγματα» από την Παρασκευή (16/11) το απόγευμα στον Εικαστικό Όμιλο Καρδίτσας (+Βίντεο)

Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας του Αρχαιολόγου επίτιμου εφόρου Αρχαιοτήτων Δυτικής Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί από 16 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ