.
.
.
.
.

Εκθέσεις

Επαναλειτουργεί από 21/6 η έκθεση «Τα κειμήλια της Ιεράς Μονής Βλασίου στο Κονάκι του Προδρόμου»

Από την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 το Κονάκι στον Πρόδρομο της Καρδίτσας, που παρέμεινε κλειστό τρεις μήνες λόγω της πανδημίας, ανοίγει και πάλι για να υποδεχτεί το κοινό με ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 13:00 μ.μ. και Κυριακή 10:00 – 13.00.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας που είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάνθο Γιολδάση (+Φώτο +Βίντεο)

Έργα πενήντα τριών καλλιτεχνών, που διατελούν ή διατέλεσαν μέλη του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας, συμμετέχουν στην έκθεση που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαρτίου, στην αίθουσα του Ομίλου επί την οδών Πλαστήρα και Αβέρωφ.

Αφιερωμένη στον Μάνθο Γιολδάση η φετινή έκθεση (5-15/3) του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας που θα είναι αφιερωμένη στον Μάνθο Γιολδάση που "έφυγε" απο κοντά μας τον περασμένο Νοέμβριο.

Περιοδική έκθεση «Τα κειμήλια της Ιεράς Μονής Βλασίου στο Κονάκι του Προδρόμου»

Η Ιερά Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας, ο Δήμος Αργιθέας και η Τοπική Κοινότητα Προδρόμου σας προσκαλούν στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Τα κειμήλια της Ιεράς Μονής Βλασίου στο Κονάκι του Προδρόμου», το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στις 18:00, στο Κονάκι στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Παρατείνεται η έκθεση: "Μικρή Αναδρομή" του Άρη Λιάκου που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Παρατείνεται για ένα μήνα (Φεβρουάριο) η έκθεση: Μικρή Αναδρομή με έργα του Άρη Λιάκου που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής «Μικρή αναδρομή» του Άρη Λιάκου στη Δ. Πινακοθήκη Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

«Μικρή αναδρομή» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής με έργα του Καρδιτσιώτη καθηγητή ψυχιατρικής Άρη Λιάκου, που εγκαινιάστηκε σήμερα Παρασκευή (13/12) στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση "Μικρή Αναδρομή" με έργα του Άρη Λιάκου

Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:00 η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) υποδέχεται την έκθεση: Μικρή Αναδρομή με έργα του Άρη Λιάκου.

Δημοτική Πινακοθήκη: Αυλαία για την έκθεση φωτογραφίας " Άουσβιτς - ενάντια στη λήθη"

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώνεται η έκθεση φωτογραφίας: Άουσβιτς - ενάντια στη λήθη των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιντζή που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Ταύρος: Έκθεση με θέμα «Παλέτες σε επανάχρηση» από το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου

Έκθεση με τίτλο «Παλέτες σε επανάχρηση», βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και έως την ερχόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ),  με πρωτοβουλία της εταιρείας Nestlé Hellas και σε συνεργασία με το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Φωτογραφική έκθεση για το Άουσβιτς εγκαινιάστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Την έκθεση φωτογραφίας των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιντζή «Άουσβιτς:  Ενάντια στη λήθη», φιλοξενεί από το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ