.

Εκθέσεις

Παρατείνεται η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Παρατείνεται ως την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας. Πρόκειται για την ετήσια έκθεση του Ομίλου, στην οποία παίρνουν μέρος τα περισσότερα ενεργά μέλη του.

"30 χρόνια τέχνης": Η Δημοτική Πινακοθήκη φιλοξενεί την ετήσια ομαδική έκθεση των μελών του Εικαστικού Ομίλου

Την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) τα εγκαίνια της έκθεσης του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας.

Δημοτική Πινακοθήκη: Ολοκληρώνεται η έκθεση ζωγραφικής του Σταμάτη Μεταξά

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 η έκθεση ζωγραφικής του Ομότιμου Καθηγητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Σταμάτη - Παναγιώτη Μεταξά που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας.

Τα «Μνήμης Ψήγματα» φιλοξενεί επισήμως η αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Στην αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας φιλοξενείται από το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, η έκθεση Αρχαιολογικής φωτογραφίας του Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη.

«Μνήμης Ψήγματα» από την Παρασκευή (16/11) το απόγευμα στον Εικαστικό Όμιλο Καρδίτσας (+Βίντεο)

Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας του Αρχαιολόγου επίτιμου εφόρου Αρχαιοτήτων Δυτικής Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί από 16 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας.

Ξεναγήσεις και εκπαιδευτική δραστηριότητα για την έκθεση ζωγραφικής του Σταμάτη Μεταξά στη Δημοτική Πινακοθήκη

Συνεχίζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας / ΔΟΠΑΚ η έκθεση ζωγραφικής του Ομότιμου Καθηγητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Σταμάτη - Παναγιώτη Μεταξά· παρουσιάζονται έτσι 40 έργα του καλλιτέχνη - τμήμα δωρεάς του προς τη πινακοθήκη που αποτελούν ως σύνολο ένα συμπυκνωμένων δείγμα πολλών από τους προβληματισμούς και τους πειραματισμούς του.

Παράταση διάρκειας της έκθεσης του φωτογράφου Στέλιου Μπακλαβά στον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου Φαναρίου

Δεδομένης της μεγάλης προσέλευσης και του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του κοινού για την Έκθεση του φωτογράφου κ. Στέλιου Μπακλαβά στον Αρχαιολογικό Χώρο του βυζαντινού κάστρου Φαναρίου Καρδίτσας,

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Σταμάτη Μεταξά (+Φώτο +Βίντεο)

Μία σημαντική έκθεση ζωγραφικής, με έργα του Σταμάτη Μεταξά, λειτουργεί από το βράδυ της Παρασκευής (19/10) στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση ζωγραφικής του Ομότιμου Καθηγητή της ΑΣΚΤ Σταμάτη Μεταξά

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Ομότιμου Καθηγητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Σταμάτη - Παναγιώτη Μεταξά.

Εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας θα συμμετάσχει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης, που έχει ως στόχο την ανάδειξη της επιστήμης της συντήρησης και η σημαντική της συνεισφορά στη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ