.
.
.
.

Εκθέσεις

Παρατείνεται η έκθεση: "Μικρή Αναδρομή" του Άρη Λιάκου που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Παρατείνεται για ένα μήνα (Φεβρουάριο) η έκθεση: Μικρή Αναδρομή με έργα του Άρη Λιάκου που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής «Μικρή αναδρομή» του Άρη Λιάκου στη Δ. Πινακοθήκη Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

«Μικρή αναδρομή» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής με έργα του Καρδιτσιώτη καθηγητή ψυχιατρικής Άρη Λιάκου, που εγκαινιάστηκε σήμερα Παρασκευή (13/12) στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση "Μικρή Αναδρομή" με έργα του Άρη Λιάκου

Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:00 η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) υποδέχεται την έκθεση: Μικρή Αναδρομή με έργα του Άρη Λιάκου.

Δημοτική Πινακοθήκη: Αυλαία για την έκθεση φωτογραφίας " Άουσβιτς - ενάντια στη λήθη"

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώνεται η έκθεση φωτογραφίας: Άουσβιτς - ενάντια στη λήθη των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιντζή που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Ταύρος: Έκθεση με θέμα «Παλέτες σε επανάχρηση» από το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου

Έκθεση με τίτλο «Παλέτες σε επανάχρηση», βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και έως την ερχόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ),  με πρωτοβουλία της εταιρείας Nestlé Hellas και σε συνεργασία με το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Φωτογραφική έκθεση για το Άουσβιτς εγκαινιάστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Την έκθεση φωτογραφίας των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιντζή «Άουσβιτς:  Ενάντια στη λήθη», φιλοξενεί από το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

H Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση φωτογραφίας: "Άουσβιτς - ενάντια στη λήθη" των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιντζή

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας: Άουσβιτς - ενάντια στη λήθη των Αδριανού Λέκκα και Ρούλας Σιλιτζή.

Ολοκληρώνεται η έκθεση: Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

 

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 1 Ιουνίου η έκθεση Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.).

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Ανοιχτή ξενάγηση την Παρασκευή 17 Μαΐου για την έκθεση Νικόλαος Γύζης:Τα σχέδια

Η 18η Μαΐου ορίστηκε το 1977 ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), με στόχο να αναδειχθεί ο ρόλος των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης έχει τον γενικό τίτλο “Μουσεία ως κόμβοι πολιτισμού: το μέλλον της παράδοσης” και αποσκοπεί στην ανάδειξη των μουσείων ως τόπων επικοινωνίας, αλληλεπιδράσεων, συνεργασιών και ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχεται την έκθεση: "Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια"

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) παρουσιάζει την έκθεση: Νικόλαος Γύζης: τα σχέδια.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ