.
.
.
.
.

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Πανελλήνιος Αγώνας Αποστάσεων Διθέσιων Α/Π στο Μουζάκι

Η Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας- ΑΔΥΘΕ , κατόπιν πρότασης στην ΕΑΠ και έγκριση της ΕΛ.Α.Ο, με την συνεργασία του Δήμου Μουζακίου, διοργανώνει Πανελλήνιο Αγώνα Αποστάσεων Διθέσιων Α/Π 3ήμερης διάρκειας, μαζί με την ημέρα προπόνησης και προσκαλεί τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν.

Με καλάθι στην εκπνοή η Εθνική Ανδρών στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Η Εθνική Ανδρών εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Επικράτησε 86-85 της Γεωργίας στην Τιφλίδα με καλάθι του Κώστα Παπανικολάου στην εκπνοή και φτάνοντας τις οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έκλεισε από το πρώτο «παράθυρο» της δεύτερης φάσης θέση για την Κίνα.

Ηράκλειο: Νεκρός 16χρονος που έπεσε στα βράχια

Μοιραίος αποδείχθηκε ο περίπατος στο βόρειο λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου για έναν ανήλικο, σήμερα το απόγευμα... Ο 16χρονος μαζί με ένα φίλο του περπατούσε στη "λεωφόρο μπαϊ πας" όταν, άγνωστο ακόμη το πως, έπεσε στα βράχια.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Καρδίτσα η ημερίδα με θέμα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Ο ρόλος, ο τρόπος λειτουργίας και τα οφέλη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αναδείχτηκαν κατά τη διάρκεια της σχετικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Οι τρίτεκνοι Καρδίτσας γιόρτασαν την Αγία Σοφία

Την προστάτιδα τους Αγία Σοφία, την τρίτεκνη Αγία που μαζί με τις τρεις κόρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη, μαρτύρησαν για να μην προδώσουν την πίστη τους και τα ιδανικά τους, γιόρτασε και φέτος ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καρδίτσας.

Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση: "Ανησυχία για την παλιά γέφυρα του Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες

Όπως βλέπετε στις επισυναπτόμενες ΦΩΤΟ στην Παλαιά Γέφυρα του ποταμού Παμίσου στο Μουζάκι (Ε.Ο Καρδίτσας - Μουζακίου - Αργιθέας  -Άρτας), έχουμε <<πέδιλο θεμελίωσης υποσκαπτόμενο>>, με ανυπολόγιστες και απρόβλεπτες συνέπειες όχι μόνο στο υπερκείμενο Τεχνικό Έργο, αλλά στα στοιχεία του ευρύτερου έμβιου και άβιου οικοσυστήματος και εν γένει στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Καρδίτσα: Τιμήθηκε η Εθνική μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (+Φώτο +Βίντεο)

Με σειρά εκδηλώσεων στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης, τιμήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, η εθνική Μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ