.
.
.
.
.

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση της Χρ. Κατσαβριά για την επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων Δρακότρυπας και Καστανιάς (+Βίντεο)

Συζητήθηκε την Τρίτη (18/9) στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Κατσαβριά-Σιωροπούλου προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Αξιοποίηση και αναβάθμιση των παιδικών κατασκηνώσεων Δρακότρυπας και Καστανιάς του Νομού Καρδίτσας».

Καρδίτσα: Ομαλά και χωρίς προβλήματα βαίνει προς ολοκλήρωση η αντιπυρική περίοδος

Βαδίζουμε ολοταχώς προς την ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου που οριοθετείται στο τέλος του Οκτωβρίου και με τα δύσκολα να έχουν περάσει μπορούμε να μιλήσουμε για μία καλή περίοδο στο ν. Καρδίτσας.

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για τις τάξεις Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Κατάρριψη ρωσικού κατασκοπευτικού: Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ Μόσχας και Τελ Αβίβ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη συντριβή του ρωσικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους με 14μελές πλήρωμα στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, αφού καταρρίφθηκε από συριακά αντιεροπορικά πυρά.

Ανοιχτή επιστολή του Ηλία Χατζή προς τους κατοίκους της Καρδιτσομαγούλας

Σε ένα μήνα από τώρα θα γίνει η εμποροπανήγυρη( παζάρι) και εσείς αγαπητοί συγχωριανοί, καλείστε να εισπράξετε ακαθαρσίες, ηχορύπανση, κυκλοφοριακή συμφόρηση και ιδιαίτερα εσείς που κατοικείται πλησίον του χώρου έχετε να αντιμετωπίσετε, την εισβολή στα σπίτια σας, των διαφόρων εγκληματικών στοιχείων που κυκλοφορούν άφθονα όλες αυτές τις ημέρες του παζαριού.

Τους πρεσβευτές της δράσης «Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη» υποδέχθηκε το Σάββατο η πόλη των Σοφάδων

Μία ζεστή αγκαλιά υποδοχής έγιναν μικροί και μεγάλοι στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στους Σοφάδες για να υποδεχτούν τους πρεσβευτές της δράσης «Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη».

Στο επίκεντρο του αεραθλητισμού, το Σαββατοκύριακο, ο Δήμος Μουζακίου (+Βίντεο)

Ο πρώτος πανελλήνιος αγώνας αλεξιπτώτων πλαγιάς, μεγάλων αποστάσεων θα πραγματοποιηθεί του ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Μουζακίου.

4 μεταγραφές ανακοίνωσε η Αναγέννηση

Τέσσερις μεταγραφές παικτών ανακοίνωσε η Αναγέννηση σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου συνεχίζοντας την ενδυνάμωση του ρόστερ και ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ