.
.
.
.
.

Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018

Μνημόσυνο και εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδιτσομαγούλας (+Φώτο)

Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Α.Ο. Ηρακλής Καρδιτσομαγούλας πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (2/9) μνημόσυνο σε όσους "έφυγαν" απο την οικογένεια του σωματείου είτε πρόκειται για ποδοσφαιριστές είτε για παράγοντες.

Πόλο: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Νέων Ανδρών!

Έπος για την ελληνική υδατοσφαίριση. Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην κατηγορία Νέων Ανδρών, η χώρα μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μετ' εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα - Νταλίκα ανατράπηκε στις στροφές του Μαρτίνου (+Φώτο)

Ένας ακόμη "Γολγοθάς" είναι σε εξέλιξη για τους οδηγούς που επιστρέφουν Αθήνα. Μια νταλίκα φορτωμένη με τζάμια ανατράπηκε στις στροφές του Μαρτίνου, στο 120ο χλμ, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο δρόμος με γυαλιά, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών: "Πρώτο φθινόπωρο χωρίς μνημόνια;"

Η κυβερνητική προπαγάνδα, οι επικοινωνιακές φιέστες, όλη η επιχείρηση για να βλέπουμε τα μαύρα και γκρίζα άσπρα, γκρεμίζεται την πρώτη μέρα που επιστρέφουμε στα σχολεία μας. Όλα τα μνημονιακά μέτρα είναι παρόντα.

Περιβαλλοντική Οικολογική Παρέμβαση: "Που είναι ο βιολογικός καθαρισμός της Δρακότρυπας;"

Αγαπητοί Πολίτες,

Όσο κι αν ψάξαμε, δεν μπορέσαμε να βρούμε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού της Τ.Κ Δρακότρυπας στη θέση <<Αμπελάκια>>, παρά τις διαχρονικά μεγάλες πολιτικές εξαγγελίες, τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τις μελέτες, τις εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων, τις θετικές γνωμοδοτήσεις περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τις <<βεβαιώσεις και διαβεβαιώσεις του Δήμου Μουζακίου περί έκδοσης των σχετικών αδειών>>.

Ανοίγουν σπίτια και Ιεροί Ναοί και εντοπίζονται νέες ζημιές από το σεισμό στην Αργιθέα (+Φώτο)

Στον απόηχο της ισχυρής σεισμικής δόνησης της Παρασκευής 31 Αυγούστου, η Αργιθέα συνεχίζει να μετράει και να καταγράφει τις καταστροφές που άφησε πίσω της.

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις από τον Κ. Γαβρόγλου για το νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ

Τις μεταρρυθμίσεις για το λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα παρουσιάσει ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, αύριο Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ