.
.
.
.
.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Φ.Ε.Κ. οι "λευκές περιοχές" που δεν λαμβάνουν τηλεοπτικό σήμα - Αναλυτικά όλες οι περιοχές στο ν. Καρδίτσας

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος για τη χορήγηση εφάπαξ επιδόματος 110 ευρώ σε νοικοκυριά απομακρυσμένων περιοχών, που δεν έχουν τηλεοπτικό σήμα.

Χαιρετισμός του Γ. Κωτσού στα εγκαίνια της 18ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας

Κατά την εκδήλωση των εγκαινίων της 18ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας που έγινε στο Παυσίλυπο, ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός, απεύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Σε ρυθμούς Οικολογικής Γιορτής κινείται από το βράδυ της Πέμπτης η Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Η 18η Οικολογική γιορτή άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης (20/9) τις πύλες της και μέχρι την Κυριακή θα φέρει το Παυσίλυπο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς εκεί λειτουργεί η εκθεσιακή αγορά αλλά θα πραγματοποιούνται και οι παράλληλες εκδηλώσεις.

Τοποθέτηση της Χρ. Κατσαβριά στη Βουλή σχετικά με την δωρεά του ιδρύματος Νιάρχος και για την απελευθέρωση του κατώτατου μισθού

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, τοποθετήθηκε στη Βουλή επί του νομοσχεδίου με το οποίο κυρώθηκε η Σύμβαση του δημοσίου με το «Κοινωφελές Ίδρυμα Σ. Νιάρχος» και αφορά στη δωρεά, από το ίδρυμα, υποδομών υγείας αξίας περίπου 250 εκατ. €.

Το απόγευμα της Παρασκευής (21/9) η κλήρωση της Γ' φάσης στο κύπελλο της ΕΠΣΚ

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε στα σωματεία που προκρίθηκαν στη Γ' φάση ότι το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να αναδειχθούν τα 8 ζευγάρια.

Τρία βήματα πριν τη δημοπράτηση το προπονητικό κέντρο της Αναγέννησης (+Βίντεο)

Τρία βήματα απομένουν πριν φθάσουμε στην δημοπράτηση για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου στην Καρδίτσα που θα χρησιμοποιείται και ως προπονητικό από την Αναγέννηση.

«Παρουσίαση ποιητικής συλλογής»

Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00’ μ.μ. η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, παρουσιάζει στην Καρδίτσα μας την ποιήτρια Θωμαή Γιαννακοπούλου και την πρώτη της συλλογή που τιτλοφορείται «Όνειρο Λήθης» και προσκαλεί το κοινό της πόλης να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Νέες ευνοϊκές παρεμβάσεις από το Υπ. Περιβάλλοντος για την επανασύνδεση νοικοκυριών με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών

Σε σειρά πρόσθετων παρεμβάσεων για την υποστήριξη νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα, τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών, προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ