.
.
.
.
.

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Δύο συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου (22/9) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας δύο άτομα, ηλικίας 37 και 68 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Δωρεά περιπολικού οχήματος από τη Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας στo Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας παρέλαβε χθες Παρασκευή (21/9) και τυπικά, κατά τη διάρκεια λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας ένα καινούργιο περιπολικό όχημα, για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, έπειτα από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για προπόνηση - προεπιλογή των μικτών ομάδων ποδοσφαίρου

Από τους Ενωσιακούς Προπονητές ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ, κ.κ. Τασιούλη Λεωνίδα και Γκαβογιάννη Κωνσταντίνο, καλούνται για προπόνηση – προεπιλογή εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ για την περίοδο 2018-19,

Ανθεί ο αθλητικός τουρισμός στον Όλυμπο

Δεκάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο και κυρίως από το Χονγκ Κονγκ βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στον Όλυμπο κάνοντας διακοπές και συνδυάζοντας το αγαπημένο τους άθλημα που δεν είναι άλλο από το Παραπέντε.

Έργα προϋπολογισμού 23,3 εκατ. ευρώ προχωρούν το επόμενο διάστημα στις Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και Λάρισας

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 16.310.000 ευρώ (με ΦΠΑ) για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και 7.050.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ