.
.
.
.

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018

Β. Φρύδας: "Τα Τρίκαλα θα κατέβουν όπως πρέπει στην Α2 ή δεν θα κατέβουν καθόλου"

«Ο συντάκτης της επιστολής με περίσσιο θράσος κουνάει το δάχτυλο σε ανθρώπους που είτε έβαλαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, είτε υποθήκευσαν περιουσία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και πέντε χρόνια είχαν τα Τρίκαλα ομάδα στην Α1.

Γιορτάζει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το Μοναστήρι Γεννήσεως Θεοτόκου Νεράιδας Δολόπων

Πανηγυρίζει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, η Ιερά Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Σπινάσας (Νεράϊδας), στην ομώνυμη ωραιότατη τοποθεσία του χωριού της Νεράϊδας Δολόπων, του Δήμου Καρδίτσας.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη Δ.Ε.Θ., 8/9/18"

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στη μεγάλη πανεργατική - πανδημοσιοϋπαλληλική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ,

Δημ. Παπακώστας: "Οι ορεινοί κτηνοτρόφοι διεκδικούν ειδικές ενισχύσεις πριν τον αφανισμό..."

Ζοφερή η πραγματικότητα για την ορεινή κτηνοτροφία....

Η οικονομική συγκυρία ,η κρίση ,τα πολλά βάρη -ασφαλιστικές εισφορές, πανάκριβες ζωοτροφές-οι συχνές επιθέσεις των άγριων ζώων, λύκων κλπ, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα στους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους της ορεινης ζώνης...

Το άγχος του αποχωρισμού του παιδιού από τον γονιό. Αγχώδης διαταραχή και αντιμετώπιση

Η αρχή της σχολικής χρονιάς είναι μια έντονη περίοδος στη ζωή κάθε οικογένειας και κυρίως στην περίπτωση που το παιδί πηγαίνει πρώτη φορά στο σχολείο. Το ξεκίνημα κάθε σχολικής χρονιάς είναι ένα γεγονός που επιφέρει μια σχετική αναστάτωση στους γονείς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ