.
.
.
.
.

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018

Δημ. Παπακώστας: "Μεγάλο ενοριακό πανηγύρι στην Παναγία Επισκοπή Βραγκιανών Αργιθέας!"

Ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια πραγματοποιείται στον όμορφο οικότοπο της κοιλάδας Αχελώου ποταμού, στη συνοικία Δένδρο Βραγκιανων Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, οπότε εορτάζεται από την Ορθόδοξη Εκκλησία μας το Γενέσιον της Θεοτόκου.

Τρίκαλα: Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις απάτης από 40χρονο που προσποιούνταν τον υπάλληλο της ΔΕΗ

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, πέντε περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή.

ΟΠΕΚΑ: Από την Παρασκευή (7/9) η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων των προγραμμάτων κοινωνικού, ιαματικού τουρισμού

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει ότι:

την Παρασκευή 7/9/2018 αρχίζει η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων των προγραμμάτων κοινωνικού, ιαματικού τουρισμού – εκδρομών και θεάτρου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα τα δελτία που οι κληρωθέντες δικαιούχοι δεν παρέλαβαν μέχρι 31/8/2018.

Προτάσεις Σ.Β.Θ.Κ.Ε. ενόψει της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Ενόψει της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, και με δεδομένο ότι η επιχειρηματική μεταποιητική – βιομηχανική δραστηριότητα ενσωματώνει μεγάλα κόστη που προέρχονται κυρίως από το συνδυασμό του υπέρμετρου μη μισθολογικού κόστους, της εξαντλητικής φορολόγησης, και του υψηλού κόστους ενέργειας,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ