.
.
.
.
.

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018

Δημ. Παπακώστας: Διαπαραταξιακή συνεννόηση αλλά και αντιπαράθεση για το κοινωνικό πρόσωπο του ορεινού Δ. Αργιθέας στο Δ.Σ.

Με πλήρη ωριμότητα και λειτουργική Διαπαραταξιακη Συνεννόηση πραγματοποιήθηκε η 11η συνεδρίαση του ΔΣ στο Ανθηρό ΑΡΓΙΘΕΑΣ.

Χρ. Κατσαβριά: «Ιστορικό ορόσημο η έξοδος από την επιτροπεία και τα μνημόνια»

Σε δήλωση ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της αναμενόμενης ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε αυτή προχώρησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου.

Υπ. Παιδείας: Από 10-17 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές των νέων φοιτητών

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Δευτέρα 10 έως και Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας" για συζήτηση στο Π.Σ. για την αντισεισμική προστασία στη Θεσσαλία

Ο πρόσφατος σεισμός στη Δυτική Θεσσαλία (Νομοί Καρδίτσας και Τρικάλων), που προκάλεσε υλικές ζημιές σε σπίτια και στο ορεινό οδικό δίκτυο, αναδείχνει πιο έντονα την ανάγκη της αντισεισμικής θωράκισης της Θεσσαλίας και γενικότερα της χώρας.

Διενέργεια τοπικού δολωματικού ψεκασμού στους Δήμους Τεμπών και Αγιάς

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται η διενέργεια τοπικού δολωματικού ψεκασμού από 10-09-2018 στους Δήμους Τεμπών και Αγιάς και συγκεκριμένα στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες: Τ.Κ. Ελάτειας, Πουρναρίου του Δήμου Τεμπών και Δημοτική Κοινότητα Αγιάς του Δήμου Αγιάς.

Δ. Γιώτης: Αγριογούρουνο εμβόλισε αυτοκίνητο έξω από το Μαυρομμάτι - Θα θρηνήσουμε νεκρό;

Ένα ακόμη συμβάν καταγράφηκε χθές τις πρώτες πρωινές ώρες Πέμπτη προς Παρασκευή αυτή τη φορά κοντά στο ΄΄ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ,, αγριογούρουνο να συγκρούεται σφοδρότατα με Ι.Χ. που οδηγούσε συντοπίτης μας από το Μουζάκι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ