.
.
.
.
.

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Ορκίστηκε ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκε ως νέος υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, ο μέχρι σήμερα αρχηγός ΓΕΕΘΑ Nαύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, στο πλαίσιο ειδικής τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Τ.Τ. Καρδίτσας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 13/01/2019  και ώρα 11.00  στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Τοπικού Τμήματος Καρδίτσας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο).

Δημ. Παπακώστας: "Σίγησε.. ο Αγραφιώτης Γίγας Πολιτικός Δημήτρης Σιούφας...!!!"

Συμπασα η Ελλάδα, Η Θεσσαλια, Η Καρδίτσα, τα Θεσσαλικά Άγραφα, Η Αργιθεα, τα Βραγκιανα, ο Ελληνόπυργος αποχαιρέτησαν τον μεγάλο οξυδερκή Πολιτικό  Δημήτρη Σιούφα,σήμερα στη νεκρώσιμη ακολουθία στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη,

Αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία στους Δήμους Πύλης και Μετεώρων την Τρίτη (15/1)

Τροποποίηση στην ώρα έναρξης των σχολειών την Τρίτη 15 Ιανουαρίου γνωστοποίησαν οι Δήμοι Πύλης και Μετεώρων καθώς το πρωί της αυριανής ημέρας αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες και πιθανά και χιονοπτώσεις σε κάποιες περιοχές των δύο δήμων.

Πλήθος κόσμου για το «τελευταίο αντίο» στο Δημήτρη Σιούφα (+Φώτο)

Στον Ιερό ναό Διονυσίου Αεροπαγίτη βρέθηκαν πολιτικοί αλλά και απλοί πολίτες, για να αποχαιρετήσουν τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, ο οποίος ετάφη ακολούθως στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Κ. Αγοραστός: «Βαθύ το αποτύπωμα του Δημήτρη Σιούφα στην Ελλάδα και ειδικότερα τη Θεσσαλία»

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας παρέστη σήμερα στην εξόδιο ακολουθία προαναγγέλλοντας ότι στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της Βουλής, Υπουργού και Βουλευτή Καρδίτσας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή  στις επόμενες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ και του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ