.
.
.
.

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Φ. Αλεξάκος: Καμία χαλάρωση στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Καρδίτσα

Δεν υπάρχει καμία χαλάρωση στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Καρδίτσα, αλλά ούτε στην ενημέρωση δημοτών και καταστηματαρχών για τα όσα ισχύον και επιβάλλεται να τηρούν.

Φ. Αλεξάκος: Ο Δήμος λειτούργησε καλύτερα από κάθε άλλη φορά την περίοδο της κακοκαιρίας

Τα θέματα του καθαρισμού των χιονιών αλλά και την έλλειψης νερού σε ορισμένα χωριά, την περίοδο της κακοκαιρίας, ήρθαν με την μορφή ερωτήσεων από τον κ. Αντωνίου και την κ. Τσιρέπα στο  Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης (17/1).

Πολεοδομικά πρωτόγνωρες καταστάσεις στις Δημοτικές Ενότητες Κάμπου και Μητρόπολης (+Βίντεο)

Πρωτόγνωρες καταστάσεις όχι μόνο σε επίπεδο νομού αλλά πανελλαδικά περιγράφηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, σε ότι αφορά στο τι ισχύει για κομμάτια του πολεοδομικού σχεδιασμού στις Δημοτικές Ενότητες Κάμπου και Μητρόπολης.

"Έφυγε" νωρίς ο Καρδιτσιώτης διαιτητής Γιώργος Τσιομήτας

Ο πρώην διαιτητής στα γήπεδα της Ηλείας, Γιώργος Τσιομήτας, που  καταγόταν από την Καρδίτσα και από τα 18 και ύστερα ζούσε στον Πύργο (σπούδασε στο ΤΕΙ Πύργου), έφυγε σήμερα από τη ζωή, από ανίατη νόσο.

Παρατείνεται η προθεσμία δήλωσης μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων στους ΟΤΑ

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία μέσα στην οποία οφείλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να υποβάλλουν δήλωση στους οικείους δήμους περί της μη χρήσης των ακινήτων, στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, προκειμένου να απαλλαγούν από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ