.
.
.
.
.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην οικογένεια του εκλιπόντα πιλότου Γεώργιου Μπαλταδώρου

Τιμητική διάκριση από το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλου έλαβε η οικογένεια του εκλιπόντα πιλότου Γεώργιου Μπαλταδώρου στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα δημοσιογραφικά βραβεία Μπότση.

Ο Σπύρος Λυκούδης θα ψηφίσει «ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών

Στην άποψη ότι πρέπει να λυθεί το πρόβλημα του ονοματολογικού με την ΠΓΔΜ, κατέληξε το Πολιτικό Συμβούλιο των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς στη συνεδρίαση του για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τέσσερα άτομα στην Εντατική στα Τρίκαλα, λόγω γρίπης

Σε έξαρση η εποχική γρίπη στην περιοχή μας με σοβαρά κρούσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τέσσερα (4) άτομα νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Τρικάλων καθώς προσβλήθηκαν από τον ιό της γρίπης (σ.σ. υποτύπο του Η1Ν1).

Νεκρός βρέθηκε ο Ζερμέιν Μάρσαλ! Σοκ και στο ελληνικό μπάσκετ

Σε σοκ βρίσκεται και το ελληνικό μπάσκετ στο άκουσμα της είδησης για το θάνατο του Ζερμέιν Μάρσαλ, του Αμερικανού πρώην παίκτη της Κηφισιάς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, μόλις στα 28 του χρόνια.

Δημοπρατούνται τα έργα αποχέτευσης και ο βιολογικός καθαρισμός της Νίκαιας

Οριστικό τέλος στο πρόβλημα διάθεσης των αστικών λυμάτων της Νίκαιας δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού εγκρίθηκε η δημοπράτηση του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 έργου «Έργα Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Νίκαιας Δήμου Κιλελέρ» προϋπολογισμού 3.618.320,00 €.

Αντ. Καραγιώργος και Περ. Μπίρτσας για την ακαδημαϊκή αναβάθμιση των Τμημάτων

Τα Τμήματα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου και Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Θεσσαλίας χαιρετίζουμε την ψήφιση του νομοσχεδίου “Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις”.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ