.
.
.
.
.

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Στο ΠΕΠ Θεσσαλίας για ενεργειακή αναβάθμιση 2ο - 5ο Γυμνάσιο - 2ο Λύκειο Καρδίτσας, Δημοτικό Αγναντερού και Δημαρχείο Παλαμά

Έντεκα δημόσια κτίρια στη Θεσσαλία πρόκειται να αναβαθμιστούν ενεργειακά, καθώς υπογράφηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη η ένταξη των έργων στο ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-202, με συνολικό προϋπολογισμό 10,96 εκατ. ευρώ.

496 επιπλέον θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν το 2018 στην Π.Ε. Καρδίτσας σύμφωνα με την "Εργάνη"

Θετικά έκλεισε το ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης για το 2018 στην Π.Ε Καρδίτσας σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το Πληροφοριακό Σύστημα της "Εργάνης".

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης του ΟΑΕΔ για 5.500 ανέργους 22-29 ετών

Αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων στο «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς».

11 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Καρδίτσας

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 3.314.214,00 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Υπογράφηκε από τον Φ. Αλεξάκο η σύμβαση του έργου βελτίωσης των υποδομών στις Δ.Ε. Καλλιφωνίου και Ιτάμου

Νέο έργο συντηρήσεων και βελτιώσεων υποδομών στις Τοπικές Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Καλλιφωνίου και Ιτάμου ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ