.
.
.
.
.

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Υπογράφηκε η διάθεση πιστώσεων για έργα προϋπολογισμού 4,8 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Λάρισας

Στη χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 4.816.000 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς υπογράφηκε η διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ (26-27/1)

Καιρού επιτρέποντος η δράση επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που διοραγνώνει η ΕΠΣ Καρδίτσας το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/1) όπως γνωστοποιήθηκε από την Ένωση με το πρόγραμμα των αναμετρήσεων.

«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις για τον Απόλλωνα (1-1) στο ματς με τα Μετέωρα (+Φώτο +Βίντεο)

Στην προτελευταία φάση του παιχνιδιού απώλεσε άλλους δύο εντός έδρας βαθμούς ο Απόλλωνας Μακρυχωρίου, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τα Μετέωρα.

Οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Καρδίτσας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Δημ. Παπακώστας: "Άρση ραδιοτηλεοπτικού αποκλεισμού στην ορεινή Αργιθέα μέσω Υπ. Ψηφιακής πολιτικής - Δωρεάν "πιάτα" σε μόνιμους δημότες!"

Ο Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς και το Υπουργείο που Προϊσταται , υλοποιεί τη δέσμευση του που εξήγγειλε τον Μάιο 2017 ενώπιον των Δημάρχων και Αιρετών της απομακρης, δυσπρόσιτης και ραδιοτηλεοπτικά αποκλεισμενης περιοχής της Νότιας Πίνδου, Αχελώου &Αργιθέας.

ΑΝ.ΚΑ.: Ενδιαφέρον για μίσθωση υπηρεσιών μεταφοράς και τοποθέτησης συσκευών - οικοσκευής σε οικήματα

Στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ