.
.
.
.

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Ξεκινούν οι εργασίες για την ανακαίνιση του κτιρίου στα "Παλαιά" για τη λειτουργία του Job Center του Βόλου

Στη φάση της υλοποίησης περνά το έργο για τη δημιουργία Job Center στο Βόλο μετά την έγκριση συμβασιοποίησης που δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό προς τον Δικαιούχο – Φορέα Υλοποίησης που είναι o Δήμος Βόλου.

Συνάντηση της διοίκησης του Σ.Θ.Ε.Β. με την Πρέσβη του Ισραήλ κα Ιρίτ Μπεν-Άμπα

Την Πρέσβη του Ισραήλ στην χώρα μας κα Ιρίτ Μπεν-Άμπα, υποδέχθηκαν, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, μέλη της διοίκησης καθώς και επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συνεργασία με το Ισραήλ.

Παραιτήθηκε από Δήμαρχος Στυλίδας ο Απ. Γκλέτσος για το "ναι" της Βουλής στη "Συμφωνία των Πρεσπών"

Με δήλωσή του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος έκανε γνωστή την παραίτησή του από τη θέση του Δημάρχου μετά την υπερψήφιση της "Συμφωνίας των Πρεσπών" στην Βουλή.

Παν. Χαρίτος: "Με χέρια καθαρά μπήκα στην πολιτική, με καθαρά έφυγα"

Εκλεκτικά  πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς προτίμησης  του εκλογικού σώματος της έδρας του δήμου Σοφάδων  με σύνθημα  «μπορεί να είμαι μικρός  αλλά τα χέρια μου είναι καθαρά».

ΕΦΚΑ: Εντός της ημέρας η πίστωση του υπόλοιπου ποσού σε 16.553 συνταξιούχους

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΕΦΚΑ γνωστοποίησε ότι εντός της ημέρας, πιστώνεται το υπόλοιπο καταβλητέο ποσό που παρουσιάστηκε μειωμένο σε λογαριασμούς μερίδας συνταξιούχων, λόγω τεχνικού προβλήματος στο αρχείο πληρωμών.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλονται όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες 26-27 Ιανουαρίου

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποίήθηκε η αναβολή όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου (26-27/1) χωρίς ωστόσο να υπάρχει αναφορά για το λόγο που λαμβάνεται αυτή η απόφαση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ