.
.
.
.

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019

Το 5ο Καραγκούνικο Αντάμωμα θα προβάλει την Κυριακή 6/1 η ΕΡΤ3

Την τιμητική τους θα έχουν για μια ακόμη φορά οι Θεσσαλοί Καραγκούνηδες την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 13.30, αφού η ΕΡΤ3 θα προβάλει την εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό», η οποία κάλυψε το σύνολο σχεδόν των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου και του 5ου Καραγκούνικου Ανταμώματος.

Έγγραφο της ΕΠΣ Καρδίτσας στην ΕΠΟ για να αναβληθούν οι αγώνες του Απ. Μακρυχωρίου και του Α.Ο. Σελλάνων

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφο προς την ΕΠΟ η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποιεί ότι λόγω των χιονοπτώσεων τόσο το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας όσο και το γήπεδο Προαστίου είναι ακατάλληλα για τους αγώνες της Κυριακής (5/1) για τη Γ΄ Εθνική και ζητά από τη διοργανώτρια να προχωρήσει σε αναβολή των αγώνων ώστε να μην υπάρξει άσκοπες μετακινήσεις και παράλληλα να προφυλαχθούν οι συμμετέχοντες.

Χωρίς απαρτία η έκτακτη γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής Αναγέννησης (+Βίντεο)

Χωρίς αποτέλεσμα η έκτακτη γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής Αναγέννησης που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα σήμερα Πέμπτη (3/1) στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Πέμπτη 3/1 ώρα 21.00: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας με ώρα αναφοράς 20.30.

Καιρός ν. Καρδίτσας: "Φάγαμε" τη "Σοφία" μας έμεινε όμως η ...ουρά της!

Καλές χιονοπτώσεις στα πεδινά, και μεγάλες ποσότητες στα ημιορεινά και ορεινά έδωσε η κακοκαιρία "Σοφία" την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στην περιοχή μας που από τις απογευματινές ώρες έχει περιορίσει την έντασή της.

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ για Παρασκευή (4/1) και Σάββατο (5/1)

Νέο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με δείκτη προειδοποίησης 2/3 εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (3/1) η Ε.Μ.Υ. με το οποίο ενημερώνει για πυκνές χιονοπτώσεις που θα επηρεάσουν τμήματα της χώρας μας την Παρασκευή και το Σάββατο καθώς και για ισχυρό παγετό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ