.
.
.
.

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019

Κλειστά και στο Δήμο Φαρκαδόνας τα σχολεία την Τρίτη 8 Ιανουαρίου

Στους Δήμους Πύλης και Μετεώρων ήρθε να προστεθεί το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνοντας ότι τα σχολεία στο Δήμο την Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Δευτέρα 7/1 ώρα 20.00: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Με ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας γνωστοποιεί την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας το απόγευμα (ώρα αναφοράς 19.30).

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη (8/1) στους Δήμους Τυρνάβου και Ελασσόνας - Αργότερα η έναρξη στο Δήμο Αγιάς

Εκτός από το δήμο Φαρσάλων που γνωστοποίησε το διήμερο "λουκέτο" στα σχολεία λόγω του παγετού δεν θα έχουμε μαθήματα την Τρίτη (8/1) στο νομό Λάρισας και στους Δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου ενώ αργότερα το πρωί της Τρίτης θα ξεκινήσουν τα σχολεία στο Δήμο Αγιάς (με εξαίρεση δύο σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά).

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 86 θέσεις στους βρεφονηπιακούς του ΟΑΕΔ - 10 για την Καρδίτσα

Ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα (7/1) οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση για την πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες των Βρεφ/κών παιδικών σταθμών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου» μεταξύ αυτών και του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ