.
.
.
.
.

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019

Γ.Σ. Αναγέννησης: Ύστατη προσπάθεια να μην αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα (+Φώτο +Βίντεο)

Μία τελευταία προσπάθεια για να μην αποσυρθεί η Αναγέννηση από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποφάσισε να γίνει η Γενική Συνέλευση των μελών, το βράδυ της Τρίτης.

Χωρίς προϋπολογισμό και Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το 2019 παραμένει ο Δήμος Σοφάδων

Χωρίς προϋπολογισμό για το 2019 και Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης παραμένει ο Δήμος Σοφάδων με ότι συνεπάγεται αυτό για την εύρυθμη λειτουργία του.

Πρόσκληση σε απεργία από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας εκπαίδευσης Καρδίτσας

Συναδέλφισσες/οι το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς καθώς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

Θεσσαλονίκη: "Βουτιά" θανάτου για γυναίκα από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικίας 50 περίπου ετών γυναίκα, η οποία πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Αισχύλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Υπουργείο Οικονομικών: Ανοίγει εκ νέου από 17-21 Ιανουαρίου η εφαρμογή για το Κοινωνικό Μέρισμα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου η δεύτερη καταβολή του κοινωνικού μερίσματος 2018 σε 196.099 δικαιούχους-νοικοκυριά (που αντιστοιχούν σε  456.835 ωφελούμενους)  συνολικού ύψους 92.610.125 ευρώ.

Τρίτη 8/1 ώρα 19.55: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε το απόγευμα (19.00) της Τρίτης (8/1) η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ