.
.
.
.
.

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019

ΤΕΙ Θεσσαλίας: Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την Πέμπτη (10/1) σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα

Με απόφαση της Διοίκησης του ΤΕΙ Θεσσαλίας δεν θα γίνουν τα μαθήματα και όλα τα εργαστήρια αύριο Πέμπτη 10-1-2019 λόγω επικινδυνότητας από τον παγετό. 

10 άτομα με συμβάσεις έργου για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Προκήρυξη για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά 10 άτομα για την κάλυψη αναγκών των παραρτημάτων του γνωστοποίησε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Χρ. Κατσαβριά: "Η Καρδίτσα αναβαθμίζεται στον ακαδημαϊκο χάρτη με 5 ισχυρά πανεπιστημιακά τμήματα"

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, τοποθετήθηκε με δύο ομιλίες της στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, επί της αρχής και επί των άρθρων του σχεδίου νόμου:

Οι υποψήφοι Δήμαρχοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο ν. Καρδίτσας - Όλοι οι υποψήφιοι στη Θεσσαλία

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψηφίους δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Θεσσαλία, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Τετάρτη 9/1 ώρα 19.45: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας το απόγευμα (ώρα αναφορά 19.30) της Τετάρτης (9/1) γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Έκκληση του Δήμου Καρδίτσας για τη διευκόλυνση του αποχιονισμού - Τα σημεία που μοιράζονται σακιά με αλάτι

Επί ποδός για ένα ακόμη 24ωρο βρίσκεται ο μηχανικός εξοπλισμός του Δήμου Καρδίτσας για τον αποχιονισμό της πόλης και των Τοπικών Κοινοτήτων έπειτα και από την νέα χιονόπτωση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ