.
.
.
.

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Καρδίτσα: Ξεκίνησε το συνέδριο για τις αστικές λαϊκές μουσικές - Εντυπωσιακή μουσική παράσταση από τον Δ. Μυστακίδη (+Φώτο +Βίντεο)

Το 7ο Πανελλήνιο Μουσικό Συνέδριο, με θέμα τις αστικές λαϊκές μουσικές άνοιξε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τις πύλες του, το βράδυ της Παρασκευής (18/10) στην Καρδίτσα.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου σε περιοχές του Δήμου Μουζακίου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου σε περιοχές του Δήμου Μουζακίου από το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για εργασίες συντήρησης του δικτύου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Πηνειού επί της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, αποκλείεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της υφιστάμενης γέφυρας Πηνειού (χ/θ 11+950)

Φωτιά σε εκκοκιστήριο στα Φάρσαλα

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (18/10), σε εκκοκκιστήριο στη διασταύρωση Ρευματιά- Ναρθακίου στην ΠΕΟ Φαρσάλων – Βόλου, στα Φάρσαλα.

Στο ΕΣΠΑ εντάσσεται η «Ανάπλαση περιοχής του παλαιού Λιμεναρχείου στα Παλαιά του Βόλου»

Στο ΕΣΠΑ/ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020, εντάσσεται το έργο «Ανάπλαση περιοχής του παλαιού Λιμεναρχείου στα Παλαιά του Βόλου» προϋπολογισμού 626.322,20€, με Δικαιούχο τον Δήμο Βόλου.

Ανάκληση ζωμού λαχανικών σε σκόνη από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση ζωμού λαχανικών σε σκόνη, το οποίο ενδέχεται να περιέχει ξένο σώμα (θραύσματα γυαλιού).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ