.
.
.

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Με ομόφωνη απόφαση επιστρέφει το Ενωσιακό γήπεδο στον Δήμο Καρδίτσας - «Κραυγή αγωνίας» από την ΕΠΣΚ για άδεια ταμεία (+Φώτο +Βίντεο)

Την επιστροφή του Ενωσιακού  Αθλητικού Κέντρου, συνολικής έκτασης 34 στρεμμάτων, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο Δήμο Καρδίτσας αποφάσισε ομόφωνα η Εκτελεστικής  Επιτροπής της ΕΠΣΚ.

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας σωματείων πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Kινητοποίηση διαμαρτυρίας κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου που συζητείται αυτές τις ημέρες στη Βουλή, πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη (23/10), το βράδυ στην Καρδίτσα Σωματεία και Σύλλογοι εργαζομένων.

Προπόνηση για επίλεκτους της Κ-12 και Κ-14 το Σάββατο (26/10)

Από τους Ενωσιακούς Προπονητές της `Ενωσης κ.κ Δρόσο Δημήτριο και Τζέλλο Αθανάσιο καλούνται οι αναφερόμενοι ανά κατηγορία παίκτες, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 10 πμ (Κ-12) και (Κ-14) στο γήπεδο Nοσοκομείου.

Στο Δήμαρχο και στο Δασαρχείο Μουζακίου οι κάτοικοι της Οξυάς για τα σχεδιαζόμενα μικρά Υ/Η

Μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη και αποτελεσματική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13-10-2019, στο καφενείο της Αγίας Τριάδας Οξυάς, κάτοικοι του χωριού και εκπρόσωποι της Περιβαλλοντικής Κίνησης «Εξόρμηση για την Προστασία του Χωριού της Οξυάς» καθώς και του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, επισκέφθηκαν, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, το Δήμαρχο και τη Δασάρχη Μουζακίου.

Αναδρομική αναστολή ΦΠΑ από το 2006 σε όλες τις οικοδομικές άδειες ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

Την αναστολή για 3 χρόνια του ΦΠΑ σε όλες τις οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν από 1.1.2006 θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία σε δείπνο που διοργανώνει το περιοδικό Economist.

Σε εξέλιξη οι εργασίες ανακαίνισης των τριών κλειστών γυμναστηρίων σε Αγιά, Φαλάνη και Τύρναβο

Προχωρούν οι εργασίες ανακαίνισης συνολικού προϋπολογισμού 600.000 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τριών κλειστών γυμναστηρίων σε Αγιά, Φαλάνη και Τύρναβο.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση της περιφερειακής οδού στη Χρυσομηλιά Τρικάλων

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η σύμβαση κατασκευής του έργου συντήρησης της περιφερειακής οδού του οικισμού της Χρυσομηλιάς Τρικάλων προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ