.

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου σε τμήμα της Καρδίτσας και ορεινά χωριά

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου σε τμήματα της Καρδίτσας από το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για εργασίες συντήρησης του δικτύου.

Στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη θα καταθέσει το Δ.Σ. των Απανταχού Καρδιτσιωτών

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών θα συμμετάσχει την προσεχή Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10.30’ π.μ. στις επίσημες εκδηλώσεις της Ελληνικής Πολιτείας στο Σύνταγμα για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Την αποφυλάκισή του μετά από 34χρόνια για να ζήσει στη Γελάνθη Καρδίτσας ζητά ο ισοβίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης

Την αποφυλάκισή του ζητά από τη Δικαιοσύνη με μια ακόμη επιστολή ο ισοβίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης που αντλεί την καταγωγή του από τη Γελάνθη Καρδίτσας και ενώ βρίσκεται κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Χανίων.

Συνάντηση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με την διοίκηση της 5ης ΥΠE

Συνάντηση έγινε σήμερα στα γραφεία της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας μεταξύ του κ.Διοικητή Σερέτη Φώτη, τους υποδιοικητές Τσαούση Ηλία, Παπαγεωργίου Σταύρου και του σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Διαδημοτικό Καταφύγιο ζώων στην Αστρίτσα του Δ. Παλαμά προτάσσουν οι Δήμοι της Π.Ε. Καρδίτσας

Στην κοινότητα Αστρίτσας της Δημοτικής Ενότητας Φύλλου του Δήμου Παλαμά θα κατασκευαστεί εφόσον εγκριθεί η χρηματοδότηση ένα Διαδημοτικό Καταφύγιο Ζώων στο οποίο θα συμμετέχουν και οι έξι Δήμοι της Π.Ε. Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ