.
.
.
.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Η λειτουργία του νέου κλειστού στο «τραπέζι» του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας (+Βίντεο)

Το θέμα της χρήσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου, βρέθηκε στο επίκεντρο συζήτησης στο Δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής (25/10) με αφορμή την έγκριση του αιτήματος του ΑΣΚ για χρήση του από την αντρική ομάδα.

Γ Εθνική 3ος όμιλος: "Χηνάρια" για Σέλλανα και Ατρόμητο - Μόνος πρώτος ο Α.Ο.Σ.

Δύο βαθμούς άφησε στο Στεφανοβίκειο η ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων ωστόσο μετά την ήττα του Πιερικού στον ντέρμπι με την Καρίτσα η ομάδα του Προαστίου βρέθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Περιβαλλοντική - Οικολογική Παρέμβαση: «Μετά τον Ιστορικό Πλάτανο …σειρά για κόψιμο πήρε ο Αείλανθος»

Αγαπητοί Πολίτες

Ύστερα από καταγγελίες Μουζακιωτών διαπιστώθηκε ότι, πρόσφατα εντός και εκτός οικισμού Μουζακίου κατά μήκος της οδού Αναπαύσεως, έμπροσθεν του κοιμητηρίου, στον Περιφερειακό δρόμο και αλλού έγινε πλήρως αναιτιολόγητη, αυθαίρετη και ανεξέλεγκτη κοπή δέντρων (ΦΩΤΟ),

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου φέρνει στις μνήμες όλων μας κάποιες από τις πιο ένδοξες στιγμές της τρισχιλιετούς ιστορίας μας: Το ΟΧΙ που αντέταξε σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στο φασισμό και το ναζισμό, αλλά και το ιστορικό έπος του ‘40, με κορύφωση την Εθνική Αντίσταση.

Λαμία: Τη βρήκαν νεκρή σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Στον πεζόδρομο της οδού Βύρωνος στη Λαμία κλήθηκε σήμερα (Κυριακή 27/10) το πρωί η αστυνομία από ενοίκους πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από συγκεκριμένο διαμέρισμα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ