.
.
.
.

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του Σ.Ε.Α.Ν. Καρδίτσας με τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιο

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος συναντήθηκε με το προεδρείο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ομόφωνα δεκτή από το Δ.Σ. Μουζακίου η πρόταση της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου

Ομόφωνα έγινε δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στη συνεδρίασή του στις 30 Οκτωβρίου η πρότασή μας για το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Μουζακίου.

Με εντάσεις και με ένα ψηφοδέλτιο οι εκλογές για το Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας

Εντάσεις, αποχωρήσεις, εξώδικα και με ένα τελικά ψηφοδέλτιο πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας, μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης.

Καρδίτσα: Επιστημονική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού (+Φώτο +Βίντεο)

«Σύγχρονες απόψεις στην πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού» ήταν το θέμα επιστημονικής ημερίδας που διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Παυσίλυπο.

Χρήσιμες πληροφορίες για τους φιλάθλους που θα βρεθούν το Σάββατο (2/11) στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο κλειστό

Μπροστά σε ένα ιστορικό ματς για τον αθλητισμό της περιοχής μας βρίσκεται ο Α.Σ.Καρδίτσας που το Σάββατο στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει εντός έδρας το Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου.

Επίσκεψη του Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας στην έκθεση φωτογραφίας “Άουσβιτς – ενάντια στη λήθη"

Μια πολύ σπουδαία έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Άουσβιτς – ενάντια στη λήθη", που φιλοξενείται την εποχή αυτή στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, επισκέφτηκαν την Τρίτη 22-10-2019 οι εκπαιδευόμενοι/ες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ