.
.
.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή 3 Νοεμβρίου σε Καρδ/λα και Αρτεσιανό

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου σε Καρδιτσομαγούλα, Αρτεσιανό και στην Επ. Ο. Καρδίτσας - Τρικάλων από το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για εργασίες συντήρησης του δικτύου.

Περισσότεροι από 1.000 αιτούντες άσυλο θα μεταφερθούν τις επόμενες ημέρες στην ενδοχώρα

Περισσότεροι από 1.000 αιτούντες άσυλο θα μεταφερθούν τις επόμενες τρεις ημέρες από τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου σε λιμάνια της Αττικής και στη συνέχεια σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Συνάντηση του προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών με τον Υφυπουργό Εξωτερικών

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Αντώνη Διαματάρη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντής Γκίκας.

Συνέντευξη τεσσάρων στόχων από τον ΑΣΚ ενόψει της πρεμιέρας στο νέο κλειστό (+Φώτο +Βίντεο)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα στο νέο κλειστό έχει αρχίσει καθώς απομένουν λιγότερες από 24 ώρες για να υποδεχθεί σε αυτό ο ΑΣΚ τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Παρέμβαση του Σ.Β.Θ.Σ.Ε. στον Υπουργό Οικονομικών για τα κατεχόμενα ακίνητα του Δημοσίου

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, απέστειλε Υπόμνημα προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, σχετικά με το ζήτημα των κατεχόμενων ακινήτων του Δημοσίου.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας" για τη μη συζήτηση του ψηφίσματος που έθεσε στο Π.Σ. για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας

Στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας 31/10/2019, η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε ένα ψήφισμα με ένα συνεκτικό πλαίσιο αιτημάτων για την επίλυση των άμεσων και επιτακτικών προβλημάτων της δημόσιας υγείας στον Νομό Λάρισας και ιδιαίτερα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, της ΠΦΥ,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ