.
.
.
.
.

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Η Λία Ρογγανάκη για την 20η Νοεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού: "Τα δικαιώματα τους, υποχρέωση μας"

Σταματημένος στο κόκκινο φανάρι παρατηρείς ένα παιδί ταλαιπωρημένο, βρώμικο, να πασχίζει να πείσει τους οδηγούς να του επιτρέψουν να πλύνει τα τζάμια των αυτοκινήτων τους.

Στις ειδήσεις του STAR το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net για τον ιερέα που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Αναφορά στην υπόθεση άσκησης ενδοοικογενειακής βίας από ιερέα που έφερε στο "φως" η ηλεκτρονική μας εφημερίδα έκανε το πανελλαδικό τηλεοπτικό δίκτυο του STAR.

Νωρίτερα χρονικά ο αγώνας της Αναγέννησης με τον Φαίακα

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας – ΚΕ Φαίακας Κέρκυρας, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος) της 24ης Νοεμβρίου αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Το Δίκτυο Αγράφων για τη συνέντευξη τύπου προς ξένα και ελληνικά μέσα ενημέρωσης για τα αιολικά στα Άγραφα

Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων πραγματοποίησε τριήμερο ενημέρωσης στα ξένα και ελληνικά μέσα ενημέρωσης για τα αιολικά στα Άγραφα.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η χρηματοδότηση της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. για τη λειτουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας στη Λάρισα για το Alzheimer

Στη χρηματοδότηση της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) για τη λειτουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας στη Λάρισα για το Alzheimer με ωφελούμενους 560 ηλικιωμένους προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κλεισούρα: Ταφή οστών 193 Ελλήνων πεσόντων κατά το έπος του '40

Τα οστά άλλων εκατόν ενενήντα τριών Ελλήνων στρατιωτών, πεσόντων στα βουνά της Αλβανίας κατά το έπος του 40', ενταφιάστηκαν την Τρίτη με μια σεμνή, πλην φορτισμένη συγκινησιακά, θρησκευτική τελετή στο στρατιωτικό νεκροταφείο της Κλεισούρας κοντά στο νομό Πρεμετή.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ