.
.
.
.
.

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Θανατηφόρο τροχαίο για νεαρό μοτοσικλετιστή στη Θεσσαλονίκη

Ένας 35χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του σήμερα στην άσφαλτο όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τουριστικό λεωφορείο στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Ο Τρικαλινός Κων. Πατέρας στη θέση του Βάιου Βαρελά στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Συνάντηση Δημοτικής Αρχής Αργιθέας με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, μαζί με τους Αντιδημάρχους Μπάμπη Πούλιο, Ηλία Τσιατσιάνη και Όλγα Κορλού, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Παπαδήμα και το Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Γραμμένο πραγματοποίησαν επίσημη συνάντηση και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης Περιφερειάρχη και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Οδικό χάρτη για την εξέλιξη και ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε επίπεδο κτιριακών υποδομών αλλά και σε επίπεδο έργων και δράσεων έρευνας και καινοτομίας κατάρτισαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ζήσης Μαμούρης, στη διάρκεια συνάντησης εργασίας που είχαν στη Λάρισα.

Εγκεφαλικά νεκρός ο 12χρονος από τη Γαστούνη που έπεσε από ύψος - Δωρεά οργάνων αποφάσισαν οι γονείς του

Εγκεφαλικά νεκρός είναι ο 12χρονος Σταύρος από την Γαστούνη που έδωσε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από πτώση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ