.
.
.
.

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

«Ασημένιος» ο Πετρούνιας στο Κότμπους!

Ένα μικρό βήμα στην έξοδο του προγράμματός του δεν επέτρεψε στον Λευτέρη Πετρούνια να κάνει το μεγάλο βήμα που χρειαζόταν ώστε να πλησιάσει στην Ολυμπιακή πρόκριση, μέσα από το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους.

Α2 μπάσκετ: Καλή απόδοση και νίκη για τον ΑΣΚ στην έδρα του Αμύντα

Νικηφόρα πέρασε από το κλειστό του Υμηττού που έχει έδρα ο Αμύντας ο Α.Σ. Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου (23/11) για την 8η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ και έτσι διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

"Οξυά Καρδίτσας: Το παραμελημένο αλλά και στοχοποιημένο, πλέον, ορεινό χωριό του Δήμου Μουζακίου..."

.....που στοχοποιείται με την αρωγή αυτών των ίδιων των διοικούντων του, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν βαλθεί να το προσφέρουν βορά στις ορέξεις των «επενδυτών» της «πράσινης ανάπτυξης».

Α΄ΕΠΣΚ: Απώλεια εντός για την Αναγέννηση - Νίκες για Αγναντερό, Αστέρα, Ταυρωπό και Φύλλο

Στην πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα αναγκάστηκε η Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο από το μαχητικό ΑΟΚ Πάμισο για την 9η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

110 ακόμη μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουρισμού θα ενταχθούν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης

Συνολικά 239 μικρές και μικρομεσαίες  τουριστικές επιχειρήσεις  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα προχωρήσουν  τα νέα επενδυτικά τους σχέδια, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και  από πόρους του Προγράμματος ΕΠΑΝΕΚ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ