.
.
.
.
.

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Στο Δ.Σ. Παλαμά θα κριθεί η κατασκευή Διαδημοτικού Καταφυγίου Ζώων στην Αστρίτσα - Αγωνία για την έκβαση στους άλλους Δήμους

Σε οριακό σημείο βρίσκεται το θέμα της έγκρισης, από το Δημοτικό συμβούλιο Παλαμά, του χώρου στην Αστρίτσα για την κατασκευή του Διαδημοτικού Καταφυγίου Ζώων.

Εκδήλωση για την προσχολική αγωγή υλοποίησαν ο Σύλλογος Γυναικών και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα: «ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ατομική – οικογενειακή υπόθεση; ή Κοινωνική ανάγκη;» οργανώθηκε από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου ν. Καρδίτσας και το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας στο Παυσίλυπο την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Υπεγράφη η σύμβαση για τον ορισμό Υπεύθυνου Προσωπικών Δεδομένων για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για τον ορισμό Υπεύθυνου Προσωπικών Δεδομένων, του νέου, καινοτόμου θεσμού που εισάγεται υποχρεωτικά σε κάθε δημόσια υπηρεσία και έχει ρόλο-κλειδί στο νέο πλαίσιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ενημερωτική εκδήλωση στο Μοσχολούρι με θέμα την παιδική κακοποίηση

Με τον συμβολικό τίτλο "Η σιωπή τους ουρλιάζει" η κ. Λία Ρογγανάκη, Γενική γιατρός και Περιφερειακή Σύμβουλος, προσκεκλημένη του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων, θίγει το θέμα της παιδικής κακοποίησης που κάνει την κοινωνία μας άλλοτε να "ντρέπεται", άλλοτε να προβληματίζεται, άλλοτε να κρύβεται και σχεδόν πάντα να "σιωπά".

«Χρωματίστηκε» υπέρ της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών το Δημαρχείο Καρδίτσας

Ένα διαφορετικό χρώμα έχει τις τελευταίες ημέρες το Δημαρχείο Καρδίτσας, συμμετέχοντας και αυτό στις εκδηλώσεις για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Κάλεσμα της "Ανοικτής Συνέλευσης" σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία - Καμία δίωξη σε αγωνιστή! - ΟΧΙ στην ποινικοποίηση του αγώνα!

Πρίν λίγες ημέρες, άνδρες της αστυνομίας πήγαν στα σπίτια τεσσαρων αγωνιστών του κινήματος κατά της εγκατάστασης αιολικών εργοστασίων στα Άγραφα, για να τους παραδώσουν την «κλήση για παροχή εξηγήσεων»,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ