.
.
.
.
.

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019

Τα αποτελέσματα στις εκλογές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (3/11) οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα Εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

Η πρώτη "Λευκή Νύχτα" έρχεται στην πόλη της Καρδίτσας και θα είναι γεμάτη εκπτώσεις, μουσική και street διάθεση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, συνδιοργανώνει, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και την συνδρομή του Δήμου Καρδίτσας, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από τις 6 το απόγευμα έως αργά το πρωί, την ΠΡΩΤΗ Λευκή Νύχτα της πόλης.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών

Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.ΘΕ.Μ. στο κέντρο της Αθήνας.

Σειρά συναντήσεων είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα για θέματα του Δήμου

Σειρά σημαντικών επαφών με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος στην Αθήνα, με την ευκαιρία της επίσκεψης των δημάρχων στον υπουργό κ. Κ. Χατζηδάκη για τα αιολικά στα Άγραφα.

Γ Εθνική μπάσκετ: Πέρασαν από τα Γιάννενα οι Τιτάνες

Μόνο οι Τιτάνες Παλαμά αγωνίστηκαν την Κυριακή (3/11) - και μάλιστα το μεσημέρι- στα Ιωάννινα για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ ενώ η Αναγέννηση είχε το προγραμματισμένο ρεπό της.

Στο νοσοκομείο Βόλου κυνηγός που δέχθηκε σκάγια στο κεφάλι από άλλο κυνηγό

Με δύο σκάγια πίσω από το αυτί του χειρουργείται στο νοσοκομείο του Βόλου 35 χρονος κυνηγός αλβανικής καταγωγής που χτυπήθηκε στις 12 το μεσημέρι από φίλο και ομοεθνή του στο χωριό Μικρό Περιβολάκι, την ώρα που κυνηγούσαν.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ