.
.
.
.
.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

Διοικητήριο Καρδίτσας: Προτεραιότητα κατασκευής στο τμήμα που θα στεγάσει υπηρεσίες της Π.Ε. (+Φώτο)

Το τμήμα του Διοικητηρίου Καρδίτσας που θα στεγάσει τις υπηρεσίες που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφερειακής Ενότητας, είναι αυτό που θα κατασκευαστεί πρώτο στο νέο κτίριο.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (3-6/12) σε οδούς των Σοφάδων για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της οδού Ταξιαρχών στην πόλη των Σοφάδων από Τρίτη 3 έως και Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρες 07.30 έως 15:30΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου.

Επαφές στην Αθήνα για το Βιολογικό καθαρισμό και άλλα θέματα είχε ο Δήμαρχος Παν. Νάνος

Επαφές με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος στην Αθήνα, με την ευκαιρία των εκλογών για το προεδρείο της ΚΕΔΕ.

Α΄ΕΠΣΚ: Το γύρισε από την "κόλαση" η Αναγέννηση! - Νίκες για Απόλλωνα και Αγναντερό

10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ όπου ξεχώρισε το εντυπωσιακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Καρποχωρίου με την Αναγέννηση γυρνάει στις καθυστερήσεις τον αγώνα απέναντι στην Μαυραϊκή από 3-0!

Καρδίτσα: Παρουσία τρακτέρ το συλλαλητήριο για την Κοινωνική Ασφάλιση (+Φώτο +Βίντεο)

Συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού αλλά και καλέσματος σε επικείμενες κινητοποιήσεις, αποτέλεσε αυτό που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/11) στην κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας.

Σεισμός στην Αλβανία: Στους 50 οι νεκροί - Ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις διάσωσης

Ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα, ανακοίνωσε, στην σημερινή πρωινή σύσκεψη της κυβέρνησης, ότι ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου ανήλθε στους 50.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ