.
.
.
.

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας από τις πλημμύρες - Δείτε που υπάρχουν προβλήματα

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Π.Ε. Λάρισας από την κακοκαιρία "Διδώ" τις τελευταίες ώρες με την αστυνομία να προχωρά σε διακοπές κυκλοφορίας λόγω υπερχείλισης υδάτων.

Αποζημιώσεις ύψους 1.813.719 ευρώ σε κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας

Την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 1.813.719 ευρώ που θα κατανεμηθεί στις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας για την αποζημίωση των κτηνοτρόφων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Παρεμβάσεις σε Ιταλικό και Μέγα για τα νερά στο Δ. Παλαμά - Χωρίς προβλήματα οι υπόλοιποι Δήμοι

Την ανάγκη ήπιων παρεμβάσεων σε Ιταλικό και Μέγα, σε περιοχές του Δήμου Παλαμά, προκειμένου να μην υπάρξουν πλημμυρικά φαινόμενα, δημιούργησε η ποσότητα νερού που συσσώρευσε σε αυτά η κακοκαιρία ανεβάζοντας την στάθμη τους.

Προτάσεις του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνου στην περιφερειακή σύσκεψη παρουσία του Υφ/γού Μ. Κόνσολα

Ευρεία σύσκεψη για τον Τουρισμό στη Θεσσαλία πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού Μ. Κόνσολα, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού και του Βολιώτη Γενικού Γραμματέα Κ. Λούλη.

Δημ. Παπακώστας: Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε. Δ. Παπαστεργίου με καλά νέα για "Φιλόδημο"!

Σήμερα στην πρώτη ουσιαστική Συνεδρίαση του νέου ΔΣ ΚΕΔΕ με σημαντικά θέματα ο Θεσσαλός Πρόεδρος της ΚΕΔΕ& Δήμαρχος Τρικάλων, ανακοίνωσε καλά νέα για τους Δήμους και το αυτοδιοικητικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα "Φιλόδημος" που ξεκίνησε από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ