.
.
.
.

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Κοινή Δράση: "Για ένα σωματείο που ενώνει, αγωνίζεται με δύναμη, αυτοπεποίθηση, αλληλεγγύη και φέρνει νίκες"

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

• Δώσε δύναμη στη φωνή σου. Στήριξε το σωματείο σου. Βάλε πλάτη για να χτίσουμε ξανά σωματείο μαζικό και αγωνιστικό με ζωντανές και δημοκρατικές Γενικές Συνελεύσεις.

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Αγία Τριάδα

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και ενός τρακτέρ πραγματοποιήθηκε στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας μια εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο πρόεδρος του χωριού σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο του χωριού.

Η κατάργηση του Πανεπιστημιακού τμήματος «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία», η επίσκεψη της Υπουργού παιδείας και η ευθεία προσβολή του τόπου μας

Κάναμε ήδη τα....σαράντα της απόφασης κατάργησης του τμήματος. Οι εκπρόσωποι των φορέων κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ακολούθησαν την συνηθισμένη συνταγή για να έχουν άλλοθι για την απραξία τους. Αν θες να μην γίνει τίποτα, φτιάξε μια επιτροπή.

Συνελήφθη 38χρονος στη Λεπτοκαρυά με έξι κιλά ηρωίνης στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του

Σημαντική ποσότητα ηρωίνης έκρυβε στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του τριανταοκτάχρονος ημεδαπός, φερόμενος ως μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος συνελήφθη στη Λεπτοκαρυά από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Έκρηξη ηφαιστείου στη Ν. Ζηλανδία: Ομογενής 21 ετών το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε

Σε τραγωδία κατέληξε για μια οικογένεια Ελληνοαυστραλών από τη Μελβούρνη η επίσκεψη στο ηφαίστειο που εξερράγη στη Νέα Ζηλανδία. Μεταξύ των 18 νεκρών είναι η μια τους κόρη, η μόλις 21ός ετών Κρίσταλ, ενώ ο πατέρας της και η αδελφή νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ