.
.
.
.
.

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Χωρίς είδηση η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο τμήμα Δασολογίας - Συνάντηση Κεραμέως με το άτυπο Συντονιστικό(+Φώτο +Βίντεο)

Ως ένα τμήμα που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για διεθνείς φοιτητές και ταυτόχρονα κυψέλη γνώσης και καινοτομίας στην καρδιά της Θεσσαλίας χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού στην Καρδίτσα το οποίο και επισκέφθηκε ως πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας: Αντιπαράθεση για τα οικονομικά με φόντο απολογισμό και ισολογισμό (+Φώτο +Βίντεο)

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός του 2018 με τους κ.κ. Κρανιά, Γάζο και την κ. Μπούτα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" να ψηφίζουν αρνητικά.

Δέσμευση Μητσοτάκη από τα Τρίκαλα για ολοκλήρωση των έργων σε Μεσοχώρα, Συκιά και μερική μεταφορά νερών του Αχελώου στη Θεσσαλία (+Βίντεο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε κλειστή κομματική συνάντηση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Τρικάλων δεσμεύτηκε για τα υδροηλεκτρικά σε Μεσοχώρα, Συκιά αλλά και για την μεταφορά νερών του Αχελώου στο Θεσσαλικό κάμπο.

Ανέκρουσε πρύμναν η Δημοτική Αρχή για το καταφύγιο ζώων στο Καλλιφώνι - Οι αντιδράσεις έφεραν αναβολή συζήτησης

Δεν έφθασε, τελικά, ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας η πρόταση για να παραχωρηθεί χώρος στην περιοχή Καλλιφωνίου, προκειμένου να κατασκευαστεί το Διαδημοτικό Καταφύγιο ζώων.

Στο πλευρό συμβασιούχων του νοσοκομείου και δασεργατών το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας (+Βίντεο)

Στήριξη στα αιτήματα των συμβασιούχων του νοσοκομείου, καθαριστριών και στην υπηρεσία φύλαξης αλλά και των 70 δασεργατών των Δασαρχείων Καρδίτσας και Μουζακίου τάχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Υπ.Α.Α.Τ: Ενισχύσεις de minimis ύψους 19.255.00 ευρώ σε παραγωγούς με ροδάκινα, νεκταρίνια, αμύγδαλα και καπνό

Η απόφαση του αρμόδιου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Μ. Βορίδη εγκρίθηκε η καταβολή συνολικού ποσού ύψους 19.255.000 ευρώ που θα κατευθυνθεί αναλυτικά στους κάτωθι δικαιούχους:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ