.
.
.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Α.Σ.Υ.: "Από τον κρατικό προϋπολογισμό για την υγεία στον αντιλαϊκό στόχο των πλεονασμάτων και η εφαρμογή του στο Γ.Ν. Καρδίτσας"

Στον κρατικό προϋπολογισμό για το 2019 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση, εξειδικεύοντας και τη στρατηγική της ΕΕ για την υγεία «2014-2020», περιλαμβάνονται νέες περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση για την υγεία.

Βόλος: Σοβαρός τραυματισμός δικυκλιστή μετά από τροχαίο μπροστά στο Δημαρχείο

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι ένας 65χρονος δικυκλιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στην προέκταση της οδού Δημητριάδος, απέναντι από το κτίριο του Δημαρχείου Βόλου.

Καρδίτσα: Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων για τουριστικές επιχειρήσεις

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις”, διοργανώνεται την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 5.30-7.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων ΠΕΔ Καρδίτσας, Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος από την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας.

Εξόρμηση για την προστασία της Οξυάς: "Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου και μικρό υδροηλεκτρικό «Μελίσσι» Οξυάς"

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Φεβρουαρίου 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Αγναντερό Καρδίτσας, έδρα του πρώην Δήμου Παμίσου,  απασχόλησε και πάλι το ζήτημα του μικρού υδροηλεκτρικού στη θέση «Μελίσσι» του χωριού της Οξυάς,

Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας: "Να λειτουργήσει άμεσα η Παιδιατρική Κλινική, πλήρως στελεχωμένη με μόνιμο προσωπικό"

Τόσο Πανελλαδικά όσο και στο νομό μας μειώνονται και υποβαθμίζονται όλο και περισσότερο οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας στην πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ