.
.
.
.
.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας: "Πρόσκληση για συλλογική διαχείριση κορακοειδών"

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, για μία ακόμη χρονιά, την έκτη κατά σειρά, διοργανώνει αύριο Πέμπτη 21/2/2019 ομαδική εξόρμηση των μελών του για κυνήγι - διαχείριση του πληθυσμού των κορακοειδών στην περιοχή ευθύνης του.

Καρδίτσα: Παράσταση διαμαρτυρίας (27/2) στο νοσοκομείο και αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενόψει επίσκεψης Ξανθού (+Φώτο +Βίντεο)

Η συνέχιση της προβληματικής λειτουργίας κλινικών του νοσοκομείου Καρδίτσας, υποχρέωσε φορείς του νομού να συναποφασίσουν σειρά δράσεων που θα αναδείξουν την κατάσταση και θα πιέσουν τους αρμοδίους για κινήσεις που θα την ομαλοποιήσουν.

Σύσκεψη με τους ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ της Θεσσαλίας για το Περιβαλλοντικό Τέλος Άρδευσης συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης

Την ομόφωνη αντίθεσή τους στο ύψος του περιβαλλοντικού τέλους άρδευσης, που επιβάλει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος στους παραγωγούς της Λεκάνης Απορροής Πηνειού, εξέφρασαν σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ της Θεσσαλίας.

άλλη ρΟ.Τ.Α.: Καταγγελία για τη μη μεταφορά του Δ.Ο.Π.Α.Κ. στο Δήμο Καρδίτσας

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή …

Όταν ανέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Καρδίτσας, στην πρώτη συνάντηση που είχε με το σωματείο των εργαζομένων στους ΟΤΑ,

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία: "Ιδιωτικοποίηση του νερού αποφάσισε η Κυβέρνηση και η Ε.Ε."

Σύμφωνα με Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2000/60) και με αποφάσεις των κυβερνητικών παραρτημάτων των αποκεντρωμένων διοικήσεων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας (ΑΔΑ: 97ΥΔΟΡ10-ΥΕΤ) καθώς και Πελοπονήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου (ΑΔΑ: ΩΟΥΣΟΡ1Φ-546) μόλις της προηγούμενης εβδομάδα, το νερό πλέον παύει να είναι δημόσιο αγαθό.

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Μουζακίου η εγκατάσταση μικρού υδροηλεκτρικού στο Πευκόφυτο

Τη σύναψη συμφωνητικού για την ενοικίαση έκτασης 4.096 τ.μ., για την εγκατάσταση του μικρού υδροηλεκτρικού έργου ισχύος 2,45 MW στη θέση ¨Μελίσσι" της τοπικής κοινότητας Πευκοφύτου του Δήμου Μουζακίου αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στην τελευταία συνεδρίασή του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ