.
.
.
.

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Με επιτυχία η εκδήλωση στην Αθήνα με θέμα «Τα σχολεία της περιοχής των Σοφάδων από την Τουρκοκρατία έως το 1920»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, η εκδήλωση με θέμα «Τα σχολεία της περιοχής των Σοφάδων από την Τουρκοκρατία έως το 1920» στην Κεντρική Υπηρεσία των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Δάφνης 61 στο Ψυχικό.

Ανακοίνωση της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" για την επικείμενη τροποποίηση του Γ.Π.Σ. της Δ.Ε. Μουζακίου

Στην τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Μουζακίου του Δήμου Μουζακίου προχωρά με συνοπτικές διαδικασίες ο Δήμος.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για αναβληθέντες αγώνες σε Α' και Α1' και αλλαγή ημερομηνίας αγώνα κυπέλλου

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πρωταθλήματος - Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε τις ημερομηνίες των αναβληθέντων αγώνων του περασμένου Σαββάτου ενώ παράλληλα προχώρησε σε αναβολή του αγώνα της Τρίτης (26/2) στο Μουζάκι και σε διαφοροποίηση της ημερομηνίας του επαναληπτικού στον δεύτερο ημιτελικό της ΕΠΣΚ.

Δευτέρα 25/2 και ώρα 20.15: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Με νέα ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας γνωστοποίεί την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας με ώρα αναφοράς 19.30.

Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας: Εκδηλώσεις ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης από το Κέντρο Υγείας Σοφάδων

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας διοργάνωσε κύκλο εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εκπαιδευομένων του παραρτήματος Σοφάδων με θέματα υγείας. Για το σκοπό αυτό συνεργαστήκαμε με το Κέντρο Υγείας Σοφάδων το οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Χανιά: Κατέρρευσε η πετρόκτιστη γέφυρα του Κερίτη σε ζωντανή μετάδοση (+Βίντεο)

Λίγα λεπτά πριν τις 3 μ.μ. σήμερα Δευτέρα (25/2), η γέφυρα του Κερίτη, μια γέφυρα που έστεκε περισσότερα από 100 χρόνια και ήταν ένα είδος συμβόλου και ιστορίας της περιοχής καταστράφηκε, καθώς παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ