.
.
.
.
.

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019

Καταργείται το αυτόφωρο για αδικήματα διά του Τύπου

Μία σημαντική αλλαγή για τον δημοσιογραφικό κόσμο - το αυτόφωρο για αδικήματα διά του Τύπου το οποίο καταργείται - περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή.

Επίσκεψη μαθητών του 5ου Δημοτικού σε ιχθυοπωλείο

Την Πέμπτη 31/1/2019 οι μαθητές της Β΄ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, με αφορμή την υλοποίηση προγράμματος «Τρέφομαι Υγιεινά- Ασκούμαι Καθημερινά», επισκέφθηκαν ιχθυοπωλείο της πόλης μας.

Συμμετοχή του Εσπερινού Γυμνασίου - Λ.Τ. Καρδίτσας στο καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+KA229

Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-Λ.Τ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ συμμετέχει στο καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+KA229 με κωδικό 2018-1-EL01-KA229-047747_1 και τίτλο “INNOVATION AND MOBILE LEARNING” έχοντας το ρόλο του συντονιστή μεταξύ πέντε σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από πέντε διαφορετικές χώρες της Ε.Ε και της Τουρκίας.

13,6 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάστασης της ιστορικής Γέφυρας Κοράκου

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης αποφάσισε την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου:

Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2018

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2018 , για τις γλώσσες : Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική, για τα επίπεδα:

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»,όπως κάθε χρόνο έκοψε και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019 στο Λαγκάδι Ανθηρού και συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη, για ανάλογες εκδηλώσεις, αίθουσα στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων.

Προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ οι 6 ανεξάρτητοι Βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Βουλή με τους έξι βουλευτές από διάφορα κόμματα που ανεξαρτητοποιήθηκαν και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση να δηλώνουν ότι από εδώ και πέρα επιθυμούν η ψήφος τους να προσμετράται στις ψήφους της συμπολίτευσης σε όλα τα νομοσχέδια που ψηφίζονται χωρίς ονομαστική ψηφοφορία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ